Brat i sestra Paltrow - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Brat i sestra Paltrow

Brat i sestra Paltrow

U duhu bratsko-sestrinskih odnosa, kada je Jake Paltrow napisao scenarij, u njegovoj je ekranizaciji mogla glumiti jedino sestra Gwynie, uz dvojac muškića.

m.n. 10.10.2005 0 komentara

Brat i sestra Paltrow

Nova filmska platforma obitelji Paltrow zove se 'The Good Night'. Kao što smo vam navjestili u leadu, od brata Jakea dolazi komični scenarij čije su uloge među sobom podijelili Gwyneth, Martin Freeman čija je karijera nakon 'Vodiča za autostopere kroz galaksiju' uzela maha te još jedan striček, Simon Pegg ('Shaun of the Dead'). Variety prenosi da je film smješten u New York, iako će glavnina scena ipak biti snimljena u londonskom Ealin studiju gdje snimanje kreće od 7. studenog.

Vrckasta komedija bazira se na životnoj priči jednog perfekcionista (Martin Freeman) čije se idealne slike svijeta vrlo rijetko poklapaju sa stvarnim događajima. Kako je u nedavnoj prošlosti bio pop zvijezda, a sada je sveden na puko pisanje reklamnih jingleova, kriza srednjih godina poprilično ga buba po glavi. Konstantnim nedaćama unatoč, u njegov se život uplete plavojka (Gwyneth), a njihova se romansa počinje odvijati u trknutim paralelnim scenama koje se izmjenjuju s njegovim fantazijama o idealnim ženama.

Za cijelu je priču osigurano 15 milijuna dolara, a šuška se da se glumačkoj ekipi mora pridružiti još jedna teta. Generalno, 'The Good Night' je prvi dugi metar kojeg se primio braco Jake – do sada je uglavnom radio tv-serije (od kojih su zvučne 'NYPD Blue' te 'The Jury'). Uz svesrdnu sestrinu pomoć, uspjeh mu je malte-ne zajamčen.
Komentari

Nema komentara.