Ruku pod ruku - Streep i Timberlake - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Ruku pod ruku - Streep i Timberlake

Ruku pod ruku - Streep i Timberlake

Iako baš i nemaju puno zajedničkog, malo silovasmo gospođu glumicu i zgođušnog dečka Cameron Diaz. Timberlakea zbog Shreka, a Streepovu zbog Prade.

m.n. 02.05.2005 0 komentara

Ruku pod ruku - Streep i Timberlake

U združenom ćemo castu najprije krenuti od dama. Ipak je red :) Meryl Streep ovih je dana sklopila neuobičajeni deal s Foxom – osim što je riječ o komediji 'The Devil Wears Prada', Meryl će se primiti uloge glavne urednice popularnog ženskog časopisa Runwaya.

Riječ je o ekranizaciji popularnog romana Lauren Weisberger koja je i sama imala iskustvo s modnim časopisima – neko je vrijeme bila asistentica Anne Wintour, urednice Voguea. Princip svoje kože upotrijebila je i u knjizi, pa će tako i u filmu mlada Andrea Sachs raditi za oštrokondžu Mirandu Priestly (Streep) koja je sve osim meda i mlijeka. Tko će biti mlada asistentica još se ne zna, no režije se uhvatio David Frankel, a scenarij je skuhala Aline Brosh McKenna.

Da je 'Shrek' broj tri najavljen za proljeće 2007. već je svima znano, no novina je da će svoje glase milozvučne osim već standardne postave (Mike Myers, Eddie Murphy, Antonio Banderas, Cameron Diaz) upregnuti i Justin Timberlake koji se u zadnje vrijeme podosta mota u filmskim krugovima.

Gospodičić će riječi stavljati u usta mladog kraljevića Arthura iliti Artiea kojeg će upravo Shrek podučavati kako da bude kralj, jerbo ovaj za to baš i nema motivacije. Warner je otkrio da će Shrek u novom nastavku imati i svojih problema, a glavni mu je zadatak prebroditi strah od očinstva. Tko ustvari čeka bebu je još uvijek tajna.

Komentari

Nema komentara.