Beyonce je Diana Ross - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Beyonce je Diana Ross

Beyonce je Diana Ross

Da će Bill Condon napisati scenarij i odrežirati remake broadwayskog hita 'Dreamgirls' već znate. Novo je da je glavna uloga namijenjena Beyonce.

m.n. 11.04.2005 0 komentara

Beyonce je Diana Ross

Iako je ekranizacija broadwayske uspješnice 'Dreamgirls' velika vijest već sama po sebi, nešto bi veće formate trebala poprimiti zbog slađušne i uglađene pjevačice Beyonce Knowles, koja bi se prema Varietyu trebala primiti glavne uloge.

Kao što vam već najavismo, 'Dreamgirls' je biografska priča koja za zadatak ima dokumentirati uspon pjevačice Diane Ross i njezinog benda Supremes. Za redateljski i scenaristički dio odgovoran je Bill Condon ('Kinsey'), glazbu potpisuje Henry Krieger, a riječi Tom Eyen.

Tridesetogodišnja karijera Diane Ross, koja se kao jedno od šestero djece siromašne obitelji probila do statusa soul dive, filmična je sama po sebi. Neki je zbog činjenice da je sa svojim Supremesima tijekom šezdesetih imala četrnaest uzastopnih hitova (navedimo samo 'Baby Love' i 'Stop! In the Name of Love') smatraju najuspješnijom pjevačicom svih vremena, iako je zadnjih godina konstantno na tapeti zbog ovisnosti o alkoholu i drogama.

Koliko je Beyonce dobar izbor za glavnu ulogu govori i podatak da su obje pjevačice prva glazbena iskustva stekle u crkvenim zborovima, dok su karijeru obje započele kao tinejdžerice. Snimanje je najavljeno za početak jeseni.

Komentari

Nema komentara.