Perem, kuham, muža varam - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Perem, kuham, muža varam

Perem, kuham, muža varam

Osoba iz naslova je, novoj ulozi zahvaljujući, Kate Winslet. Njezino je novo filmsko ime Sarah, dok je 'Little Children' zajednički nazivnik za dramu i preljub.

m.n. 11.04.2005 0 komentara

Perem, kuham, muža varam

Zamislite odmah: luckastu i ekscentričnu Clementine ili pak nježnu i klasičnu Sylviu. Koju god imali u glavi i koja vam god legla, svejedno je; talentirana Kate Winslet u svom opusu definitivno ima štofa za svakoga. Najnovije vijesti Hollywood Reportera nagovještaju da bi se ista mogla naći u filmu 'Little Children', adaptaciji knjige Toma Perotte koju će režirati Todd Field ('In the Bedroom').

Radnja filma je smještena u predgrađe gdje savršeni roditelji odgajaju istu takvu djecu tijekom dana, dok se noću zabavljaju na nešto prozaičnije načine: varaju supružnike ili pak surfaju netom u potrazi za lako dostupnom pornografijom. Sve izgleda dobro i staloženo na površini, no prljavština iskače čak i nakon minimalnih turbulencija.

Svestrana Winsletova trebala bi uprizoriti Sarah, majku trogodišnjeg djeteta, koja također ima tipa sa strane. Njegovo je ime Tom, on isto tako ima trogodišnjeg potomka zbog kojeg trenutno ne radi, a probleme mu stvara i pravni ispit kojeg nikako ne može položiti…

Scenarij su potpisali gospodin Field i Perotta, autor dramice iz predgrađa, dok se ostali podaci, osim studija (New Line Cinema), još uvijek ne znaju.
Komentari

Nema komentara.