Pink u katakombama - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Pink u katakombama

Pink u katakombama

S obzirom na činjenicu da klaustrofobija i nije tako rijetka stvar kao što se šuti, mi već treperimo od straha! Pogađate - još jedan horrorac!

h.p. 03.03.2005 0 komentara

Pink u katakombama

Ali ostaje otvoreno zašto drhćemo! Plahih srca, kakvi već jesmo, možda doista ne volimo zatvorene prostore i potjeru za filmskim junakom (točnije junakinjom!), a možda smo u strahu zbog novog uplitanja pop zvijezda u područje koje najvolimo: film. Alecia Moore, iliti popularna Pink, odigrat će glavnu rolu, a za vratom će joj sjediti redateljsko – scenaristički dvojac David Elliot i Tomm Coker. Od glumačkih imena najavljena je Shannyn Sossamon, malo poznata glumica koja se okušala u pet razmjerno neprimjećenih filmova. No dobro, ajmo reći da je 'The Rules of Attraction' za nju uspješan film. Ipak, u odnosu na Pink to znači pet filmskih iskustava više.

'Catacombs' je priča o djevojci koja za posjete Parizu odluči posjetiti party u podzemlju. Nevina zabava u trenu se pretvara u najgoru noćnu moru. Stotine kilometara srednjevjekovnih tunela, ali i neki zločesti striček koji ju proganja, postaju njena stvarnost jer se odvaja i gubi od ostatka ekipe. Sve je jasno. Drž, nedaj, bjež i vrišti film je u pripremi, a dodajmo kako se sa snimanjem započinje već početkom sljedećeg tjedna u Bukureštu.

Eto, Pink će konačno dočekati svoje prvo pojavljivanje na velikom platnu. Trebalo joj se to desiti već i ranije, no projekt biografskog filma o Janis Joplin, kojeg su na sva usta prošle godine najavljivali, izgleda da se nikako ne pokreće s početne, najavljivačke pozicije. Možda recentni uspjeh biografsko – glazbenog 'Raya' pokrene i tu zamisao. Više o spoju Janis Joplin i Pink potražite ovdje.

Komentari

Nema komentara.