Sprema se 'Sin City 2'! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Sprema se 'Sin City 2'!

Sprema se 'Sin City 2'!

Robert Rodriguez i Frank Miller zajedno pripremaju nastavak 'Sin Cityja' koji će se zvati 'Sin City: A Dame to Kill For'.

s.p. 13.04.2012 0 komentara

Sprema se 'Sin City 2'!

Nakon bezbroj lažnih najava, Robert Rodriguez i Frank Miller sada su službeno najavili početak snimanja nastavka kultnog 'Sin Cityja'. Autor noir stripa 'Sin City', Frank Miller, je 2005. zajedno s Robertom Rodriguezom režirao krajnje stiliziranu filmsku verziju svog stripa koja je stekla brojne obožavatelje.


'Sin City', trailer.

Nastavak tog filma bit će ekranizacija još jednog Millerovog stripa iz serijala 'Sin City', i to onog pod kulerskim naslovom 'A Dame To Kill For'. Glavni junak stripa je Dwight McCarthy kojeg je u prvom filmu glumio Clive Owen,  a u ovoj priči pokušava pomoći svojoj bivšoj ljubavi, zbog čega - naravno - pada u velike nevolje.

Sljedeći tjedan počinje potraga za glumcima, a filmaši se nadaju da će u filmu nastupiti većina glumaca iz originalne postave. Za scenarij filma zaduženi su Frank Miller i oskarovac William Monahan ('Pokojni'), a snimanje filma 'Sin City: A Dame to Kill For' trebalo bi početi ovog ljeta u Teksasu.

Komentari

Nema komentara.