Ogledalo, ogledalce, koja je najljepša? - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Ogledalo, ogledalce, koja je najljepša?

Ogledalo, ogledalce, koja je najljepša?

Stigli su prvi traileri za dva konkurentska filma koji se temelje na bajci o Snjeguljici i pršte bojama, humorom, akcijom i rivalitetom.

z.m.k. 16.11.2011 0 komentara

Ogledalo, ogledalce, koja je najljepša?

Priča vam je poznata: zla kraljica je opsjednuta taštinom pa se želi riješiti mlade i lijepe Snjeguljice, koja umjesto na groblju, završi sa patuljcima. Onda je kraljica otruje, a spasi je zgodni princ i - čiča, miča - oni žive dugo i sretno.

'Mirror, Mirror' zla krajica je Julia Roberts, Snjeguljica Lily Collins, a patuljci nisu vrijedni rudari, nego okretna mala skupina razbojnika koji uče Snjeguljicu mačevanju i drugim muževnim vještinama. Zla kraljica planira se udati za princa (Armie Hammer) kako bi riješila svoje financijske probleme, ali on je očaran Snjeguljicom. I tako se njih dvije nadmeću za njegovu naklonost.


'Mirror, Mirror', trailer

Priča je pomalo izokrenuta, a trailer nas svojim humorom i gegovima neodoljivo podsjeća na 'Shreka'. Redatelj Tarsem Singh ('Besmrtnici') opisao je svoj film kao šaren i prpošan, čime je jasno izdvojio svoj projekt od konkurentskog filma 'Snow White & The Huntsman', koji se također temelji na istoj bajci. U njemu, pak blijedu djevu igra Kristen Stewart ('Sumrak saga'), a zlu kraljicu Charlize Theron, dok je lovac iz naslova Chris Hemsworth ('Thor 3D').


'Snow White & The Huntsman', trailer

Redatelj ovog drugog projekta, Rupert Sanders, očito se umjesto na humor i šarene kostime opredijelio za mističnu atmosferu slučnu onoj iz 'Gospodara prstenova'. Oba filma bi se u kinima trebala pojaviti na proljeće iduće godine.

Komentari

Nema komentara.