Muppeti se sprdaju sa Hollywoodom - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Muppeti se sprdaju sa Hollywoodom

Muppeti se sprdaju sa Hollywoodom

Tko kaže da se lutke ne razumiju u marketing i promociju?! Muppeti na duhoviti način najavljuju svoj nadolazeći dugometražni film.

z.m.k. 31.10.2011 0 komentara

Muppeti se sprdaju sa Hollywoodom

Radnja filma 'The Muppets' vrti se oko spašavanja njihovog omiljenog kazališta. Na njega je bacio oko teksaški naftni mogul jer je uvjeren da se ispod njega nalaze zalihe nafte. Kada to čuju tri vjerna obožavatelja Gary (Jason Segel), Mary (Amy Adams) i Walter oni odlučuju ponovo okupiti Muppet ekipu koja se u međuvremenu raspala.

Kermit živi u svojoj holivudskoj vili i bori se s depresijom, Gonzo ima vlastiti vodoinstalaterski obrt, Fozzie je okupio tribute-band 'The Moopets', Miss Piggy je modna urednica pariškog Voguea, a Zvijer radi kao terapeut za kontrolu bijesa.

U filmu se pojavljuje i još mnogo poznatih lica kao što su Mila Kunis, Selena Gomez, Emily Blunt, John Krasinski, Neil Patrick Harris, Zach Galifianakis, Jack Black, Rashida Jones, Whoopi Goldberg, Ricky Gervais, Katy Perry, Billy Crystal i mnogi drugi.

Osim što su za film angažirali mnogo poznatih holivudskih glumaca, Muppeti su film najavili i snimajući kratke parodije na poznate holivudske filmove - 'Mamurluk', 'Green Lantern', 'Muškarci koji mrze žene', 'Paranormalno', 'Ples malog pingvina' pa i 'Sumrak'. Njih možete pogledati zahvaljujući YouTubeu, a film u hrvatska kina stiže 8. prosinca. 

Velika finalna Muppet parodija

Parodija na 'Green Lantern'

Parodija na 'Muškarce koji mrze žene'

Parodija na 'Mamurluk'

http://www.filmski.net/vijesti/animirani-film/6261/crtici_lete_u_nebo
Komentari

Nema komentara.