Angelina u zemlji krvi i meda - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Angelina u zemlji krvi i meda

Angelina u zemlji krvi i meda

Drama Angeline Jolie o bosanskom ratu zvat će se 'U zemlji krvi i meda', a premijeru će imati – za Božić!

s.p. 16.05.2011 0 komentara

Angelina u zemlji krvi i meda

Konačno je objavljen naslov prvog igranog filma kojeg je režirala Angelina Joliepriče o bosanskom ratu koja će se zvati 'In the Land of Blood and Honey'. Naslov aludira na ime za ovu regiju, Balkan, što se s turskog može prevesti i kao 'med' (Bal) + 'krv' (Kan). Ovi motivi slatkog i okrutnog bili su važni redateljici Jolie koja se dugo dvoumila kako nazvati film.
 
Priznala je da je riječ o teškom filmu, pa je htjela naći naslov koji bi pokazao publici što će gledati. Imala je listu s brojnim potencijalnim naslovima, a na kraju je obavila anketu na probnoj publici i najboljim se pokazao naslov 'U zemlji krvi i meda'.
 
Za one koji još ne znaju, riječ je o ljubavnoj priči između mladog Srbina (Goran Kostić) i Bošnjakinje (Zana Marjanović)  koji ulaze u vezu, a onda počinje strašni rat u Bosni koji će ih razdvojiti. U filmu nastupaju još i Branko Đurić i Rade Šerbedžija, a Angelina neće glumiti, što je razumljivo jer je ionako imalo puno posla kao scenaristica i redateljica ovog zahtjevnog filma.
 
Film bi se u kinima trebao pojaviti 23. prosinca, a zanimljivo je da je sniman  i na engleskom i na domaćim jezicima, pa će igrati u obje verzije, ovisno o tome gdje se prikazuje. Angelina je inače objavila novosti o svom filmu za vrijeme boravka u Cannesu, gdje predstavlja crtić 'Kung Fu Panda 2', a prati i svog partnera Brada Pitta koji danas ima premijeru filma 'Drvo života'.
Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...