Ozdravio Michael Douglas! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Ozdravio Michael Douglas!

Ozdravio Michael Douglas!

Iako su ga mnogi već otpisali, izgleda da je ostarjeli glumac dobio bitku s bolešću! Redatelj Peter Yates nije bio te sreće - preminuo je u 82. godini života.

s.p. 11.01.2011 0 komentara

Ozdravio Michael Douglas!

Prvo sretna vijest: Michael Douglas objavio je da je uspio pobijediti rak! 66-godišnji glumac se punih pola godine borio sa tumorom na grlu i nekoliko mjeseci je odlazio na naporne kemoterapije, a sada se u intervjuu pohvalio da se 'osjeća dobro' i da mu je 'laknulo' jer se tumor vjerojatno povukao. Douglas još uvijek mora odlaziti na kontrole i provjeravati svoje zdravlje, a treba nadoknaditi i izgubljene kilograme.

U svibnju ili lipnju trebao bi početi snimati Soderberghov film 'Liberace', a javnost će ga vjerojatno vidjeti puno ranije. Naime, ovaj vikend se održava dodjela Zlatnih globusa, a Douglas je nominiran za svoju ulogu u drami 'Wall Street: Novac nikad ne spava'.


Kultna scena iz Yatesovog 'Bullita' - to se onda snimalo bez kompjutera!

Nažalost, nemamo dobre vijesti o engleskom redatelju i producentu Peteru Yatesu. Redatelj kultnog krimića 'Bullit' preminuo je u nedjelju u Londonu, i to u 82. godini života. Počeo je karijeru kao kazališni glumac, a kao redatelj je radio od početka 1960-ih. Bio je čak 4 puta nominiran za Oscara - kao redatelj i producent za film 'Breaking Away' iz 1979., te opet kao najbolji redatelj i producent za 'The Dresser' iz 1983.

Režirao je još i filmove kao što su 'An Innocent Man' s Tomom Selleckom, te 'Suspect' s Cher i Dennisom Quaidom. Vjerojatno će Yatesa najviše pamtiti po već spomenutom krimiću 'Bullit' s legendarnim Steveom McQueenom. McQueen je bio glumac koji je obožavao utrke, a Yates je u 'Bullitu' snimio scenu utrku autiju koja je ušla u razne antologije.

Komentari

Nema komentara.