Hrvoje Hribar novi ravnatelj HAVC-a - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Hrvoje Hribar novi ravnatelj HAVC-a

Hrvoje Hribar novi ravnatelj HAVC-a

HAVC je dobio novog ravnatelja, Hrvoje Hribar prestaje biti v.d. i postaje punopravni čelnik glavne institucije hrvatskog filma.

s.p. 06.12.2010 0 komentara

Hrvoje Hribar novi ravnatelj HAVC-a

Redatelj Hrvoje Hribar je tri mjeseca bio vršilac dužnosti ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra, a sada će biti na toj funkciji puni mandat. U cijelosti prenosimo objavu HAVC-a o imenovanju novog ravnatelja:

'Upravni odbor Hrvatskog audiovizualnog centra je na svojoj sjednici održanoj 4. prosinca 2010., na temelju članka 9. i 10. Zakona o audiovizualnim djelatnostima (Narodne novine', br. 76/07) i članka 19. Statuta Hrvatskog audiovizualnog centra, donio odluku o imenovanju Hrvoja Hribara, akademskog redatelja, ravnateljem Hrvatskog audiovizualnog centra.

Upravni odbor Hrvatskog audiovizualnog centra je na temelju natječaja raspisanog 27. listopada 2010. na koji se prijavilo troje kandidata, nakon provedenog postupka, uvidom u natječajnu dokumentaciju, programe rada i nakon razgovora sa svim kandidatima, odlučio imenovati Hrvoja Hribara ravnateljem Centra. Hrvoje Hribar imenovan je za ravnatelja na period od četiri godine.'

Komentari

Nema komentara.