Aronofsky radi kao stroj - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Aronofsky radi kao stroj

Aronofsky radi kao stroj

Darren Aronofsky mogao bi režirati čak dva filma o superjunacima, 'Machine Mana' i 'Wolverinea 2'!

s.p. 27.10.2010 1 komentara

Aronofsky radi kao stroj

Izgleda da će Darren Aronofsky režirati SF triler 'Machine Man', i to prema scenariju Marka Heymana koji je za Aronofskog već napisao 'Crnog labuda'. Machine Man iliti Čovjek-stroj je inače ime Marvelovog superjunaka, no u ovom slučaju riječ je o ekranizaciji zanimljivog romana Maxa Barrya. Barry je roman u nastavcima prvo objavljivao na svom blogu, i to svaki radni dan po jednu stranicu, te je krajem 2009. završio taj internetski projekt. Zatim je počeo pisao izmijenjenu verziju romana koja će 2011. biti objavljena u tiskanom izdanju, a prava na ekranizaciju otkupio je Mandalay Films. 

Glavni junak priče je inžinjer koji u nesreći izgubi nogu, pa odlučuje za sebe napraviti još bolju, robotičku nogu. S vremenom počinje mijenjati cijelo tijelo, pa tako privlači pažnju šefova iz vlastite korporacije.

Čini se kao dobra priča za Aronofskog koji cijelo vrijeme snima filmove o ljudima s opsesijom ('Pi', 'Crni labud'), a jedan od omiljenih suradnika mu je Hugh Jackman ('Prestiž') kojeg je angažirao za 'Fontanu života'. Jackman se već udomaćio u ulozi Wolverinea, a sve su glasnije priče da bi 'Wolverinea 2' mogao režirati - baš Aronofsky. Aronofsky dosad nije radio tako komercijalne projekte, pa ćemo uskoro vidjeti jesu li istinite te glasine...

Komentari
A: s.p. 29.10.2010 Pogledaj profil

Link treba stajati uz Hugha Jackmana, ispravljeno.