Reciklaža: 3D Star Wars - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Reciklaža: 3D Star Wars

Reciklaža: 3D Star Wars

George Lucas vraća svoj serijal u svjetska kina, počevši od 'Fantomske prijetnje' svi nastavci 'Star Warsa' predstavit će se u 3D-u!

s.p. 29.09.2010 0 komentara

Reciklaža: 3D Star Wars

Kao što je i najavljivao - George Lucas počinje prebacivati 'Ratove zvijezda' u 3D! Svih šest filmova proći će kroz 3D konverziju i dobiti svoju premijeru u kinima, a prvi je na redu 'Ratovi zvijezda I - Fantomska prijetnja'. Još se ne znaju točni datumi, ali 'Fantomska prijetnja 3D' trebala bi izići u javnost 2012., a zatim bi svake sljedeće godine izlazio po jedan nastavak.

Lucas se tek sada odlučio za ovaj korak jer je čekao da se otvori dovoljan broj 3D kina, a želio je i da 3D tehnologija bude dovoljno razvijena. Uspjeh 'Avatara' uvjerio ga je da je 3D tehnologija spremna za njegovu viziju, a konverzija svakog nastavka 'Star Warsa' u 3D trajat će oko godinu dana. Sve će se odvijati pod budnim okom perfekcionista Lucasa koji najavljuje vrhunski kino-doživljaj, i to uz simultanu premijeru u 3D kinima širom svijeta.   

Oni koji u svemu vide Lucasov financijski interes su vjerojatno u pravu. Osim 3D 'Star Warsa', Lucas priprema i Blu-ray izdanje cijelog serijala, a vjerojatno ćemo jednom svjedočiti i 3D 'Ratovima zvijezda' na kućnom videu i kabelskoj televiziji.

Komentari

Nema komentara.