Nema više Seksa. Plati pa snimaj! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Nema više Seksa. Plati pa snimaj!

Nema više Seksa. Plati pa snimaj!

Nema više serije 'Seks i grad', a neće biti ni istoimenog filma. Kim Cattrall koja u seriji glumi zavodnicu Samanthu ovaj je put odlučno rekla: 'Ne!'

26.05.2004 0 komentara

Nema više Seksa. Plati pa snimaj!

Nakon što je završilo snimanje megapopularne serije 'Seks i grad' postalo je jasno da glumačka četvorka u stvarnosti nije baš u najboljim prijateljskim odnosima. Kada su se počeli kovati planovi o filmu i budućim zajedničkim obavezama, na vidjelo su izašle stare netrpeljivosti.

Iako su se scenaristi trudili u seriji podjednako zastupiti sva četiri lika, svima je bilo jasno da je glavna faca Sarah Jessica Parker. Kim Cattrall očito je dosadilo njeno 'šefovanje' pa je odlučila tome stati na kraj i objavila kako neće sudjelovati u snimanju filma. Kako bez Samanthe nema ni pola od seksa u 'Seksu i gradu' - cijeli je projekt pao u vodu.

Njezina glasnogovornica takvu je radikalnu odluku opravdala riječima: 'Kim se osjeća sretnom što je osobno i profesionalno uživala šest prekrasnih godina glumeći Samanthu u Seksu i gradu.' No, najveći problem joj je predstavljala neizvjesnost cijelog projekta. 'Čekala je koliko je mogla na scenarij ili datum početka snimanja, ali je osjetila da bi trebala početi preuzimati druge projekte,' pojasnila je glasnogovornica.

Jedan od producenata serije, Michael Patrick King, trebao je napisati scenarij i režirati film, ali pripreme su mu se, očito, rastegle duže nego što je mislio. Ipak, Kim nije u potpunosti odbacila mogućnost da se pojavi u filmu, ako se snimanje poklopi s njenim ostalim obavezama (o kojima smo nedavno pisali).

Kako piše Variety, razlog njezinog odustajanja od filma vjerojatnije leži u tome što je tražila da dobije scenarij na uviđaj i jednako veliku plaću kao i Sarah Jessica Parker. Televizijska postaja HBO, koja je stvorila i emitirala seriju, odbila je njene zahtjeve pa je Cattrall iz osvete odustala od filma.

Tako će Kim Cattrall umjesto filma 'Seks i grad' snimati tinejdžersku romantičnu dramu 'Ice Princess' u kojoj će glumiti trenericu klizanja. Hm, ne znam kako vama, ali meni ledena dvorana ne zvuči ni upola zabavno kao jedan koktel-party u 'Seksu i gradu'.

Komentari

Nema komentara.