Volite li bebe? - Dokumentarni
Home      Vijesti      Dokumentarni      Volite li bebe?

Volite li bebe?

Ako volite gledati bebe, Thomas Balmes spremio je dugometražni dokumentarac sa čak četiri slatka bebača iz cijelog svijeta!

s.p. 27.11.2009 0 komentara

Volite li bebe?

Kako žive bebe u dalekoj Mongoliji, kako se igraju u naprednom Japanu, kako preživljavaju u Namibiji, a kako odrastaju u Kaliforniji? Odgovor će vam dati 'Babies', novi dokumentarac Thomasa Balmesa koji će doći u američka kina u travnju sljedeće godine, a zasad možete pogledati slatki trailer. Balmes je inače poznat kao redatelj angažiranih filmova ('A Decent Factory'), a sada je prema ideji Alaina Chabata snimio film koji će razgaliti sve sadašnje i buduće roditelje.


'Babies', trailer.

Film 'Bebe' simultano prati živote četiri bebe tijekom njihovih prvih trenutaka, od rođenja pa do prvih koraka. Kvaka je u tome da su sve četiri bebe iz različitih krajeva -  Ponijao živi u Africi, u Namibiji; Bayarjargal nastanjuje daleku Mongoliju; Mari je beba iz japanske metropole Tokija, a Hattie je dijete iz San Francisca.

Trailer ne pokazuje hoće li se film baviti roditeljima, nego samo otkriva da sve ove bebe žive u različitim svjetovima. Jedna beba šeće u modernoj zgradi, a druge se igraju u stepi ili spavaju u šatoru. U svakom slučaju - sve su jednako simpatične! Neki već pretpostavljaju da bi ovo moglo postati novo 'Carsko putovanje', a prvi komentari na forumima nagađuju da će mnoge gledateljice već na trailer reagirati s jednom spontanim: 'Ooooooo...Tako slatkoooo!'

Komentari

Nema komentara.