Tom Hanks - ekspert za rat - Dokumentarni
Home      Vijesti      Dokumentarni      Tom Hanks - ekspert za rat

Tom Hanks - ekspert za rat

Nakon iskrcavanja u Normandiji i oslobađenja Europe, Tom Hanks koristi stečeno iskustvo za dokumentarac o Drugom svjetskom ratu.

s.p. 28.05.2009 0 komentara

Tom Hanks - ekspert za rat

Tom Hanks će kao izvršni producent sudjelovati u još jednom projektu vezanom uz Drugi svjetski rat. Producirat će 'Beyond All Boundaries', dokumentarac koji će se svakodnevno puštati u Nacionalnom muzeju Drugog svjetskog rata.

Muzej se trenutačno renovira i sprema čak tri inovacije, među kojima je i spomenuti 'Preko svih granica'. On će se puštati u 'Kinu pobjede' kojeg organizatori najavljuju kao 'prijelomno iskustvo u 4 dimenzije' jer uz 3D efekte nudi i pokretne setove te specijalne projekcije i ozvučenje.


Tom Hanks i društvo osvajaju Normandiju.

Hanks je pozvan da su uključi u projekt jer ima dosta ratnog iskustva, i to onog filmskog. Odglumio je iskrcavanje na Normandiju u 'Spašavanju vojnika Ryana', a zatim je producirao hvaljenu serije HBO-a 'Združena braća' koja se također bavila Normandijom i ostalim europskim bojištima. Ove godine je dovršio i 'The Pacific', u kojem je s istom ekipom koja je radila 'Združenu braću' rekonstruirao borbu s Japancima.

Voditelji muzeja pohvalili su Hanksov angažman i ustvrdili da on 'jako dobro poznaje Drugi svjetski rat', te čak 'zna više i od nekih koji rade u Muzeju Drugog svjetskog rata'. Sljedeći put, ako će Amerikanci planirati invaziju na Iran, važno je da znaju jednu stvar - uvijek zovite Toma!

Komentari

Nema komentara.