Zamislite, Paris ne želi da je gledaju - Dokumentarni
Home      Vijesti      Dokumentarni      Zamislite, Paris ne želi da je gledaju

Zamislite, Paris ne želi da je gledaju

Paris Hilton ne sviđa se dokumentarac o svom životu pa je zabranila njegovo prikazivanje na Toronto film festivalu. PR trik ili novi skandal?

s.p. 03.09.2008 0 komentara

Zamislite, Paris ne želi da je gledaju

Već dugo nismo ništa čuli o najpoznatijoj svjetskoj 'posvuduši', ali dobro je Bogey predvidio u 'Casablanci': 'Uvijek ćemo imati Paris!' Istina, nije mislio na Paris Hilton, nego na glavni grad Francuske, no zanimljivo je da prema nekim anketama Amerikanci  ime Paris češće povezuju s niškoristi partijanericom nego s gradom kulture i ljubavi. Zato je redateljica Adria Petty (koja je i sama dijete poznate osobe - rokera Toma Pettyja) osmislila vrlo precizan naslov svog debitantskog dokumentaraca - 'Paris, Not France'. Premijera filma o Hiltonici trebala je biti na predstojećem Toronto Film Festivalu, ali iskrsli su problemi.

Odvjetnici Paris Hilton već su zatražili i prema nekim najavama ishodili otkazivanje nekoliko najavljenih projekcija, iako će film ipak imati jedno prikazivanje u Torontu. Pitanje je samo čega se boji cura koja je već stekla slavu s toliko zloglasnih skandala (kućni pornići, rasistički ispadi, drogiranje)? Zlobnici već tvrde da su vidjeli 'umjetnički dokumentarac' s Paris kada su gledali njezin pornić, a neki pretpostavljaju da je i ova zabrana samo još jedan trik Paris Hilton i njezinog PR-a da se opet privuče pozornost medija.

Promotivna fotografija za 'Paris, Not France'

Redateljica je imala slobodan pristup Paris tijekom cijele jedne burne godine i mogla je snimati sve dogodovštine razmažene nasljednice u maniri reality showa. Cilj je bio otkriti 'pravu Paris' iza javne persone koju svi vidimo, pa u intervjuu s redateljicom Paris otkriva kako je 'bila šokirana' kada je u javnost izašla njena 'intimna snimka', te priča srcedrapaljne priče kako je 'pod stalnim medijskim pritiskom'.

70-minutni dokumentarac je inače zamišljen kao kratki film, ali je Petty snimila puno materijala, pa je film proširen. U filmu su intervjui sa sestrom Nicky i ostatkom obitelji Hilton, pojavljuju se Nicole Ritchie i Donald Trump, te postfeministička intelektualka Camille Paglia koja analizira fenomen Paris Hilton kao slavne osobe.

'Sretnici' koji imaju ulaznicu za projekciju 'Paris, Not France' u Torontu 9. rujna moći će tako jedini upoznati Paris izbliza, a ostali smrtnici ne moraju očajavati - njezine izjave i ispade mogu i dalje pratiti na svim mogućim medijima...

Komentari

Nema komentara.