Ameri organizirali 11.9.? - Dokumentarni
Home      Vijesti      Dokumentarni      Ameri organizirali 11.9.?

Ameri organizirali 11.9.?

Ma kakvo ubojstvo Kennedyja, lažno slijetanje na Mjesec i Da Vincijev kod – u modi je 'majka svih teorija zavjera', 11.9.

s.p. 17.08.2006 0 komentara

Ameri organizirali 11.9.?

Djed Božićnjak živi na Grenlandu i švorc je. David Hasselhoff je imao ulogu u završavanju Hladnog rata. Prema europskom pravu, puževi su vrsta ribe.

Od mađarske željeznice koju vode samo djeca, sve do britanskog humorističnog skeča koji je nepoznat u Britaniji, ali ga na svaku Staru godinu gledaju milijuni Europljana, Emma Hartley otkriva neobične i apsurdne sastojke današnje Europe. Pokrivajući sve od pušaka i pop glazbe do politike i piratstva, 50 činjenica koje trebate znati o Europi oslikava fresku tog nevjerojatno raznolikog kontinenta.

Otkrijte gdje je najgore mjesto u Europi, zašto Nijemci moraju plaćati crkveni porez, osim ako se proglase nevjernicima te što zapravo znači dvanest zvijezda na zastavi Europske Unije. Zašto Židovi izbjegavaju jedan od rimskih slavoluka, je li francuska hrana doista najbolja, postoje li još uvijek gusari, snimaju li se pornografski filmovi u svemiru te što riječ "škoda" znači na češkom?

Ovaj vodič po Europi kakvu ne poznajete možda će vas zapanjiti i iznenaditi, ali svakako zabaviti...

Komentari

Nema komentara.