Simpsoni ostarili? - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Simpsoni ostarili?

Simpsoni ostarili?

Crtić s rekordnim trajanjem emitira se 20 godina. Neki bi ih poslali u mirovinu, a neki bi ih gledali još 20 godina.

s.p. 18.12.2009 0 komentara

Simpsoni ostarili?

Već smo najavili ulazak 'Simpsona' u 20. sezonu, a jučer se navršila 20. godina od prvog samostalnog emitiranja. Prvo pojavljivanje imali su u sklopu 'Tracey Ullman Showa', a 17.12.1989. izišla je prva epizoda serijala koji još i danas ima veliku popularnost. Ipak, pravi obožavatelji žale se da su 'Simpsoni' izgubili stari sjaj, tvrde da novi scenaristi više truda ulažu u jeftine šale nego u priču i likove.

Smatra se da su najbolje epizode bile između treće i osme sezone, pa obožavatelji 'Simpsona' ističu to razdobolje kao 'Zlatno doba', a neki čak predlažu da bi TV serija trebala završiti. Ipak, iako su seriju napustili brojni kvalitetni scenaristi (među njima i poznati voditelj Conan O'Brien), serija je zadržala veliku popularnost, a zanimljivo je da, osim starih obožavatelja, serija ima i solidan broj mladih gledatelja.


'Simpsoni' - isječak iz 7. epizode 21.sezone.

Producent Al Jean stoga smatra da serija još ima potencijala, a autor 'Simpsona' Matt Groening najavio je za siječanj specijalnu epizodu kojom će obilježiti 20. godišnjicu. Groening kaže da bi bio 'iznenađen da se 'Simpsoni' uskoro ugase' i ističe da je zabavno raditi tu seriju. Dobra strana je da crtani likovi nikad ne stare, Maggie Simpson i nakon 20 godina ostaje beba pa nema brige oko castinga.

A moramo primijetiti i da nove epizode imaju stila, ovih par koje smo nedavno vidjeli na HTV-u bile su zaista zanimljive - komična obrada serije '24', satira Fox Newsa i ostalih medijskih korporacija... Ukratko, 'Simpsoni' imaju budućnost - pa u nekim američkim državama oni još nisu ni punoljetni!

Komentari

Nema komentara.