Vile, vjeverice i igračke - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Vile, vjeverice i igračke

Vile, vjeverice i igračke

Hokejaš postaje Zubić Vila, vjeverice postaju ragbijaši, a u 'Priči o igračkama 3' igračke prestaju biti igračke!

s.p. 12.10.2009 0 komentara

Vile, vjeverice i igračke

'Priča o igračkama 3' jedan je od najiščekivanijih animiranih filmova koji u kina stižu iduće godine. Priča ovog nastavka je pomalo tužna - glavni junaci su igračke koje gube svoj identitet jer bez igranja one gube svoj smisao. Woody i Buzz su znali da će njihov vlasnik Andy jednom odrasti i taj dan je naglo došao. Andy se prestao igrati i sprema se za koledž, a igračke počinju brinuti za svoju budućnost... A dok ta budućnost ne dođe, prisjetite se prvog nastavka 'Priče o igračkama' kojeg možete pogledati u 3D verziji, i to na specijalnoj premijeri u sklopu Filmski.net Bruncha koja vas očekuje 24. listopada! Za više informacija kliknite ovdje.

 
'Priča o igračkama 3 3D', trailer.

Dwayne 'The Rock' Johnson je nova - Zubić Vila! To je radnja filma 'Tooth Fairy', u kojem stasiti Dwayne glumi žestokog hokejaša koji ne vjeruje u bajke i obeshrabruje klince koji s njim razgovaraju obudućnosti. Za kaznu ga nebeske sile osuđuju da tjedan dana radi kao prava Zubić Vila, pa dobiva i krilca za letenje. Već možete zaključiti da će komedija s macho junakom završiti tako da snagator otkrije dijete u sebi, a u tome će mu pomoći i Julie Andrews, Ashley Judd i Billy Crystal.


'Tooth Fairy', trailer.

Postoje prequeli, postoje sequeli, a odnedavno postoje i - squeakqueli! Snimljen je nastavak 'Alvina i vjeverica' nazvan 'Alvin And The Chipmunks: The Squeakquel' tj. 'Alvin i vjeverice: skvičinastavak'. Dok je u prethodnom teaseru veliki naglasak bio na ženskim vjevericama, ovdje su 3 vjeveričja mužjaka predstavljeni u svojim školskim ulogama - nastupaju kao košarkaši, pa čak i ragbijaši! Očito nije važna veličina nego srce, a američka premijera sportskih vjeverica je za Božić.


'Alvin And The Chipmunks: The Squeakquel', trailer.
Komentari

Nema komentara.