Sex by Pixar - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Sex by Pixar

Sex by Pixar

Pixarovi animatori bili su dječaci koje zanima seks i crtanje, pa su crtali dječje filmove, a sad se opet vraćaju dječačkim zanimacijama!

s.p. 29.07.2009 0 komentara

Sex by Pixar

Animatori studija Pixar uskoro bi se mogli zvati - PiXXXarovci! Ekipa od nekoliko animatora zajednički je napravila nekoliko crtića za djecu, a sada crtaju zabavne knjige za odrasle. Scott Morse, Lou Romano, Don Shank i Nate Wragg zajedno su radili na superuspješnom crtiću Pixara 'Juhu-hu', a potpisuju i rad na serijalima za djecu kao što su 'Deksterov laboratorij', 'Krava i pile' i 'The Powerpuff Girls'.

U planu im je zajednički rad na serijalu od 4 knjiga, dosad su izdali 'The Ancient Book Of Myth And War' koji se bavi ratnom tematikom, a druga knjiga koja treba izaći bavi se ostalim stvarima koje zanimaju dječake! 'The Ancient Book of Sex and Science' bavi se seksom i znanošću, no nije drevna knjiga kao što naslov govori, već suvremena knjiga s posvetom starim vremenima.

Matematička verzija masturbacije - 'Mat-urbacija' Dona Shanka.

Nate Wragg izjavio je da su ga inspirirale naslovnice starih knjiga o popularnoj znanosti koje su se u njegovoj mladosti bavile raznim znanstvenim temama, ali nije bilo ničeg povezanog sa seksom. Stoga je Wragg odlučio napraviti svoju knjigu i dati joj staromodni izgled, a pridružio mu se i Scott Morse. On je priznao da su svi crtači u biti introverti, što znači da su i 'malo perverzniji' od odraslih. Djetinjstvo su proveli čitajući Playboyeve stripove i crtkarajući po rubovima udžbenika, sada zarađuju crtajući za djecu, a u slobodno vrijeme crtaju za odrasle dječake poput njih samih!

Komentari

Nema komentara.