Sony ulovio zvijezde u Open Season - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Sony ulovio zvijezde u Open Season

Sony ulovio zvijezde u Open Season

Najavljen je prvi dugi računalno animirani film iz Sonyjeve kuće, koji će okupiti nekoliko poznatih glumaca kako bi posudili svoje glasove glavnim likovima.

22.02.2004 0 komentara

Ime filma je 'Open Season', a inspiriran je britkim humorom iz kratkih stripova Stevea Moorea ('In the Bleachers'). Produkcija komedije o životinjama u šumi koje se suprotstavljaju lovcima za vrijeme sezone lova već je počela.

Glavni likovi su jedan udomaćeni medo od kojih 450 kilograma po imenu Boog, kojem glas daje Martin Lawrence i njegov prijatelj žgoljavi, jednorogi sjevernoamerički jelen Elliot, kojeg sinhronizira dežurni holivudski šaljivdžija Ashton Kutcher. Listu poznatih glumaca upotpunjuje Debra Messing, ona zgodna koka iz serije 'Will & Grace', koja posuđuje glas dobrom šumaru koji je odgojio Booga.

Režiserka 'Open Seasona' je Jill Culton, koja je radila na priči za 'Monsters, Inc.', 'Toy Story 1 i 2', 'Bug's Life'… U potrazi za glumcima glavni kriterij je bio naći odličan komični duo koji će unijeti život u glavne likove, u čemu su Lawrence i Kutcher očito zadovoljili.

Autori filma hvale se i iznimno detaljnom i naprednom animacijom, no o tome ćemo više moći i sami prosuditi kada vidimo film, a taj će trenutak biti negdje u 2006. godini.

www.sonypictures.com

Komentari

Nema komentara.