Traileri za djecu, veću i manju - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Traileri za djecu, veću i manju

Traileri za djecu, veću i manju

Četiri kornjače, zbor žaba i sva sila robotiziranih automobila kreću u spašavanje svijeta i pražnjenje roditeljskih džepova.

filmski.net 05.03.2007 0 komentara

Traileri za djecu, veću i manju

Franšizna priča o mutiranim super-kornjačama nezuastavljivo ide dalje, a njezin je najnoviji izdanak cjelovečernji animirani film jednostavno nazvan 'TNMT'. Isti u režiji Kevina Munroea u američka kina kreće 23. ožujka, a priča glasi ovako:

U New Yorku se događaju čudne stvari i njegovim je građanima pomoć Ninja kornjača potrebnija nego ikad. No, Raphael, Donatello i Michelangelo su se otuđili od Leonarda i Master Splintera, koji sad osim spašavanja grada moraju još uvesti red i jedinstvo u vlastite redove.


TMNT, r: Kevin Munroe

Odmah nakon ratobornih kornjača, točnije 30. ožujka, na pohod po američkim kinima kreće animirana saga o disfunkcionalnoj obitelji Robinson, a u režiji Stephena J. Andersona.

U središtu je radnje Lewis, genijalni izumitelj koji se može pohvaliti impresivnim brojem inovacija. Njegov najnoviji i najambiciozniji projekt je 'scanner memorije', stroj koji bi mu trebao pomoći da nađe biološku majku. Ali, prije no što u tome uspije, izum će mu ukrasti zli Bowler Hat Guy i njegova družica, Doris. Očajnom Lewisu u pomoć priskače misteriozni stranac po imenu Wilbur Robinson, te njih dvojica uz pomoć vremenskog stroja pronađu Bowler Hata, nakon čega slijedi obračun pun nevjerojatnih obrata sudbine.


Meet the Robinsons, r: Stephen J. Anderson

A s ljetom na red dolazi film za nešto stariju djecu i njihove u automobile zaljubljene roditelje. Transformersi su, ako niste znali, dosad bili animirani serijal i pripadajuća horda igračaka koje se iz robot transformiraju u vozila i obratno. No, za potrebe promocije prvog cjelovečernjeg igranog filma, producenti su sklopili 'deal' s proizvođačima pravih automobila, pa je tako 'Autobot Jazz' zapravo Pontiac Solstice, 'Autobot Ratchet' Hummer H2, 'Bumblebee' Chevy Camaro, a 'Ironhide' GMC pickup. Hoće li nakon filma djeca postati odane mušterije spomenutih brandova ili će roditelji dok prave djeci društvo razmišljati o novoj mobilnoj investiciji - posve je svjedno. Prodaja će svakako rasti.

Film je režirao Michael Bay (Pearl Harbor, Armageddon), a u kina kreće 4. srpnja.

Transformers, r: Michael Bay

Komentari

Nema komentara.