Traileri za djecu, veću i manju - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Traileri za djecu, veću i manju

Traileri za djecu, veću i manju

Četiri kornjače, zbor žaba i sva sila robotiziranih automobila kreću u spašavanje svijeta i pražnjenje roditeljskih džepova.

filmski.net 05.03.2007 0 komentara

Traileri za djecu, veću i manju

Franšizna priča o mutiranim super-kornjačama nezuastavljivo ide dalje, a njezin je najnoviji izdanak cjelovečernji animirani film jednostavno nazvan 'TNMT'. Isti u režiji Kevina Munroea u američka kina kreće 23. ožujka, a priča glasi ovako:

U New Yorku se događaju čudne stvari i njegovim je građanima pomoć Ninja kornjača potrebnija nego ikad. No, Raphael, Donatello i Michelangelo su se otuđili od Leonarda i Master Splintera, koji sad osim spašavanja grada moraju još uvesti red i jedinstvo u vlastite redove.


TMNT, r: Kevin Munroe

Odmah nakon ratobornih kornjača, točnije 30. ožujka, na pohod po američkim kinima kreće animirana saga o disfunkcionalnoj obitelji Robinson, a u režiji Stephena J. Andersona.

U središtu je radnje Lewis, genijalni izumitelj koji se može pohvaliti impresivnim brojem inovacija. Njegov najnoviji i najambiciozniji projekt je 'scanner memorije', stroj koji bi mu trebao pomoći da nađe biološku majku. Ali, prije no što u tome uspije, izum će mu ukrasti zli Bowler Hat Guy i njegova družica, Doris. Očajnom Lewisu u pomoć priskače misteriozni stranac po imenu Wilbur Robinson, te njih dvojica uz pomoć vremenskog stroja pronađu Bowler Hata, nakon čega slijedi obračun pun nevjerojatnih obrata sudbine.


Meet the Robinsons, r: Stephen J. Anderson

A s ljetom na red dolazi film za nešto stariju djecu i njihove u automobile zaljubljene roditelje. Transformersi su, ako niste znali, dosad bili animirani serijal i pripadajuća horda igračaka koje se iz robot transformiraju u vozila i obratno. No, za potrebe promocije prvog cjelovečernjeg igranog filma, producenti su sklopili 'deal' s proizvođačima pravih automobila, pa je tako 'Autobot Jazz' zapravo Pontiac Solstice, 'Autobot Ratchet' Hummer H2, 'Bumblebee' Chevy Camaro, a 'Ironhide' GMC pickup. Hoće li nakon filma djeca postati odane mušterije spomenutih brandova ili će roditelji dok prave djeci društvo razmišljati o novoj mobilnoj investiciji - posve je svjedno. Prodaja će svakako rasti.

Film je režirao Michael Bay (Pearl Harbor, Armageddon), a u kina kreće 4. srpnja.

Transformers, r: Michael Bay

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...