Povratak Waldorfa i Staltera - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Povratak Waldorfa i Staltera

Povratak Waldorfa i Staltera

Sjećate se ona dva čangrizava starca iz Muppeta koji sjede na balkonu i od tamo bacaju svoje zajedljive komentare i smiju se na račun ostalih? Evo ih opet!

v.h. 14.12.2005 0 komentara

Povratak Waldorfa i Staltera

Od ove jeseni Waldorf i Stalter krenuli su s novom serijom na movie.com-u. Sjede, dakako, na starom mjestu, Waldorf lijevo, Stalter desno, i komentiraju događaje na filmskoj sceni i recenziraju tek izašle filmove. Shodno njihovoj poziciji serija je dobila ime ‘Statler & Waldorf From the Balcony'. Svaki tjedan nova epizoda. Dolaze im u posjet drugi mapetovci kao npr. Rowlf the Dog ili Pepe the King Prawn koji dobiju koju minutu da izlože svoja razmišljanja.

Možda niste znali da svoja imena ona dvojica mapetovaca mogu zahvaliti njujorškim finim i skupim hotelima, Statler Hotel i Waldorf-Astoria Hotelu. Astoria je, uzgled budi rečeno, Statlerova sestra i Waldorfova žena. Statler i Waldorf prvi put su se pojavili u tv seriji ‘The Muppet Show’ gdje su opakim primjedbama zadirkivali ostale članove ekipe. I onda su se slatko smijali na njihov račun, nedodirljivi sa svog balkona.

Nekoliko se parova izmijenjivalo u interpretaciji ova dva lika (Jerry Nelson - Jim Henson, Richard Hunt - Jim Henson, Jerry Nelson - Dave Goelz). Međutim glasove ovog današnjeg dvojca teško da će te prepoznati. Od kada je prošle godine Disney Co. kupio Muppete prečesto se mijenjaju lutkari koji stoje iza likova kao i oni koji im daju glasove. Vjerni fanovi pokušavaju spasiti što se spasiti može pa su organizirali peticiju za spas Muppeta pod sloganom ‘Jedan Muppet – jedan glas’.

Ne zaboravite potpisati

Komentari

Nema komentara.