Kung fu pande treniraju vašeg zmaja - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Kung fu pande treniraju vašeg zmaja

Kung fu pande treniraju vašeg zmaja

Ako zažmirite i samo ubodete prstom, na vašoj će se filmskoj karti ukazati DreamWorks animacija. Novi, ludi, pa čak i životinjski crtaći su već u pripremi!

m.n. 22.09.2005 0 komentara

Kung fu pande treniraju vašeg zmaja

Ljubitelji kompjuterski generirane i 3-D animacije! Nakon kakvog-takvog uspjeha 'Madagascara', DreamWorks brije na nove životinje i na još luđe životinjske nagone, sve s ciljem: još više ćemo vas nasmijati (vi ćete platiti, a mi ćemo se veseliti) i brže bolje ukljuljkati u zlatno klinačko doba. Najnoviji projekt velike animacijske kuće zove se 'Kung Fu Panda', a igra na famozni spoj istočnjačkih i zapadnjačkih vrijednosti.

Naime, inspiracija dolazi od znamenitog 'Kung Fu Hustlea', a za približavanje cijele ideje i eksploataciju glasnica već je unajmljen smiješni Jack Black koji će utjeloviti lijenog pandu čija je misija spašavanje Doline mira. S mrvicom martial artsa i pripadajućih mu borilačkih vještina, Ljenčina će promovirati nenasilje i zaštitu prirodnog panda staništa. Kako je Black svoj glasić već izvježbao na DreamWorksovom 'Shark Tale'-u, uspjehu nema nikakvih prepreka. Redateljevanje 'Kung Fu Pande' podijeliše Mark Osborne i John Stevenson, priču su ispisali Dan Harmon i Rob Schrab, a datum koji čekamo je već neki u 2008. godini, 'Madagascar 2' uz bok.

Kako nam ne bi bilo dosadno i kako bismo se imali na što brusiti, DreamWorks je objavio višegodišnju shemu – od 2009. nadalje namjerava na tržište izbaciti dva filmića godišnje! Trenutno su uz 'Pande' u razvoju četiri naslova: 'How to Train Your Dragon', 'Rex Havoc', 'It Came From Earth!' te 'Route 66'.

'How to Train Your Dragon' bazira se na dječjoj pripovjedci Cresside Cowell, a broj 1 pod svjetlom reflektora je sinčić prvog među vikinzima koji mora, da bi postao muškić, uhvatiti i pripitomiti zmaja. Režije će se primiti Lorna Cook ('Spirit: Stallion of the Cimarron'), a tekst će prilagoditi Will Davies.
Što se ostalih naslova tiče, pomalo sf-ovski 'Rex Havoc' predstavit će nam lovca na čudovišta čiji se ljubimci bore protiv aliena (režirat će Conrad Vernon iz 'Shreka 2'), dok će se 'It Came From Earth!' pozabaviti Zemljanima koji napadaju Mars (redatelj još nije poznat). 'Route 66' se može podičiti još originalnijom radnjom: Mulligan, divovska golf loptica, zaljubljen je u Betty, gigantsku borovnicu. Kada Borovnica nestane, Mulligan je odlučuje potražiti…

Kao što vidite opičenih nam priča neće zafaliti. Ukoliko animatori pošteno odrade svoj dio, čeka nas dobra animirana berba!

Komentari

Nema komentara.