Najbolji kompjutorski film na LIAFu je.... Plasticat!!! - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Najbolji kompjutorski film na LIAFu je.... Plasticat!!!

Najbolji kompjutorski film na LIAFu je.... Plasticat!!!

Londonski internacionalni festival animacije nagradio je Narathov animirani film 'Plasticat' u kategoriji najboljeg kompjuterskog filma. Čestitamo!

filmski.net 16.09.2004 0 komentara

Najbolji kompjutorski film na LIAFu je.... Plasticat!!!

LIAF je šestodevno slavlje animiranih fantazija koje se održava od 24. do 29. kolovoza u londonskom Sohu u šest kategorija u kojima su se natjecali radovi umjetnika iz cijeloga svijeta, kako i sam naziv festivala govori:). 'Plasticat' Simona Bogojevića Naratha je odnio nagradu najboljeg kompjuterskog filma, no to ne znači, kako bi zlobnici mogli pomisliti, da su ga štereberi iz studija Kenges dobro tehnički potkovali, a priču tko šiša.

Osim direkcije festivala koja ga je nahvalila zbog 'izuzetne energije i osebujnog humora', i publika ga je prigrlila kao svog najdražeg te to posvjedočila najvećim brojem glasova upućenim na njegovu adresu. Glavnu nagradu festivala dobio je film Švicarke Isabelle Favez 'Circuit Marine' (studio Folimage i NFBC) o ekipici koja se skupila na brodiću na pučini mora; ribari love, piju i pjevaju, mačka gleda papigicu, papigica ribu u zdjeli. I mačka pogledava ribicu također. Tko će biti čija večera?.

O 'Plasticatu' smo vam već pričali, a za one koji ga nisu pogledali, ukor i klik.

Circuit Marine

Komentari

Nema komentara.