Pixar je hrabar - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Pixar je hrabar

Pixar je hrabar

Animacijski studio povukao je hrabar potez i sprema dugometražni crtić 'Brave' u kojem je glavni lik konačno jedna žena od akcije!

s.p. 29.03.2011 0 komentara

Pixar je hrabar

Osim što stalno priprema serijale ('Auti', 'Priče o igračkama'), studio Pixar sprema i originalne filmove. 2012. gledatelji će moći vidjeti Pixarov 13. dugometražni crtić, a konačno su u glavnoj ulozi žene! 'Brave' je film kojem je scenaristica i koredateljica Brenda Chapman, a glavna junakinja filma je princeza Merida koja se ponaša poput dječaka! Ulogu Meride trebala je preuzeti Reese Witherspoon, ali je stalno bila zauzeta, pa će toj škotskoj junakinji glas posuditi prava Škotinja - Kelly Macdonald!

'Brave' je smješten u mistično škotsko gorje. Merida je princeza kraljevstva u kojem vladaju kralj Fergus (Billy Connolly) i kraljica Elinor (Emma Thompson). Nekonvencionalna Merida jednog dana slučajno prekrši sveti običaj svoje zemlje i izazove poremećaj u kraljevstvu. Pokušava ispraviti stvari i odlazi po pomoć ekscentričnoj i staroj Mudroj Ženi (Julie Walters), a u priču se uključuju i tri lorda: Lord MacGuffin (Kevin McKidd), Lord Macintosh (Craig Ferguson) i Lord Dingwall (Robbie Coltrane). Jedva čekamo premijeru, a vi dotle uživajte u par slika!

Komentari

Nema komentara.