Konačno Les Triplettes de Belleville na DVD-u - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Konačno Les Triplettes de Belleville na DVD-u

Konačno Les Triplettes de Belleville na DVD-u

Ako se dosada još niste snašli i pogledali ovaj odličan film, onda je njegovo DVD izdanje savršena prilika za to.

05.05.2004 0 komentara

Konačno Les Triplettes de Belleville na DVD-u

Film francuskog redatelja Sylvaina Chometa i producentske kuće Les Armateurs, koji je pokupio dosta velikih nagrada i dvije nominacije za nagradu Oscar, već je nekoliko puta nahvaljen na našim stranicama, jer njegov se specifičan i osebujan stil jednostavno mora cijeniti. I dok čekamo nove animirane proizvode istih autora, dočekali smo DVD izdanje 'Les Triplettes de Belleville' iz studia Columbia, koje možete odmah naručiti na Amazonu po cijeni od 25 dolara.

Zanimljiva i pomalo uvrnuta priča, savršena karakterizacija likova gotovo bez ikakvog dijaloga, prekrasan i groteskni crtež rukom, izvrsna glazba, biciklisti, mafija i debela džukela - što će vam više? Na DVD izdanju možete u potpunosti uživati u svim vizualnim krasotama ovog filma, a od dodataka tu je nekoliko 'behind the scenes' filmića, klasični 'making of', redateljeva vizija filma i spot za temu iz filma koja je nominirana za nagradu Oscar.

Ovo pristojno opremljeno i kvalitetno izvedeno DVD izdanje trebalo bi se naći na polici svakoga tko se smatra ljubiteljem animacije, a posebno one europske. Pa što još čekate?

Komentari

Nema komentara.