Brendan Fraser novi Superman?!? - Specials
Home      Specials      Brendan Fraser novi Superman?!?

Brendan Fraser novi Superman?!?

Novi favorit za usko, crveno-plavo Supermanovo odijelo je američki glumac Brendan Fraser. 

11.11.2003 0 komentara

Svojedobno smo vam pisali o novom tipu izdavaštva i promocije književnosti koji se popularno naziva – izdavaštvo na zahtjev. Radi se o pokušaju omogućavanja što većem broju pisaca da dođu do svoje publike.

Ako želite izdati jednu takvu knjigu, osim samog sadržaja i naslovnice, nije vam potrebno ništa drugo. Točnije, nije vam potrebna tiskara. Barem ne do onog trenutka dok netko ne izrazi želju da kupi vašu knjigu. U ovakvom rough obliku knjiga se nudi na prodaju na sajtovima tipa MySpace, pa čak i na Amazonu. Na zahtjev kupca knjiga se tiska, uvezuje, pakira i otprema. I to je to. Samizdat za 21. stoljeće.

Neke su se izdavačke kuće već specijalizirale za ovakav tip izdavaštva, na primjer izdavačka kuća Social Disease.

Autorica Suzi Curtis u Booksi će nam govoriti o svojim iskustvima u objavljivanju knjiga na zahtjev i prodaji tih istih knjiga preko Amazon.coma. A dream come true!

Ako ste jedni od onih koji tvrde da je klasično izavaštvo konzervativno i da u njemu nema mjesta za vaše napredne ideje, ovo vam je prilika da otkrijete drugi način ulaska u domove vaših potencijalnih čitatelja. A možda usput zaradite i koji milijunček.

 

Komentari

Nema komentara.