'Gravitacija' nagrađuje - Specials
Home      Specials      Nagradne igre      'Gravitacija' nagrađuje

'Gravitacija' nagrađuje

Zbog nulte gravitacije 1 majica ne može stajati u ormaru pa leti - u vaše ruke!

s.p. 08.10.2013 3 komentara

'Gravitacija' nagrađuje

Glavna junakinja 'Gravitacije' je dr. Ryan Stone (Sandra Bullock), briljantna medicinska inženjerka na svojoj prvoj svemirskoj misiji. Uz nju je iskusni astronaut Matt Kowalski (George Clooney), no naizgled rutinska misija završava katastrofom. Letjelica je uništena, a Stone i Kowalski ostaju sami u tami svemira, gdje imaju samo jedan drugoga.

Muk ukazuje na to da su izgubili svaku vezu sa Zemljom - i svaku šansu za spas. Strah se pretvara u paniku, a svaki jecaj troši ono malo kisika što im je ostalo. Možda je jedini put kući - krenuti još dublje u tamu svemira...


'Gravitacija', trailer.

Ovo je sadržaj filma 'Gravitacija' koji već igra u kinima, a tim povodom u suradnji s distributerom Blitz film i video organiziramo nagradnu igru u kojoj dijelimo 1 majicu s oznakama filma. Ako želite osvojiti nagradu, pošaljite 1 poruku s naslovom 'Gravitacija' i osobnim podacima (ime i prezime, adresa), i to na adresu info@filmski.net. Nagradna igra traje do podjele nagrade, a onda ćemo objaviti imena sretnih dobitnika. Sretno!

+++++++++++++++++++++

Majicu je osvojila Ivana Pavletić iz Roča. Čestitamo!

Komentari
Filmski.net 11.10.2013

Mailovi čitatelja nam normalno stižu cijelo vrijeme, no provjerit ćemo funkcioniranje našeg e-maila.

A: Branko7 10.10.2013 Pogledaj profil

Da, nešto ne štima s mailom...

A: djcvrle 10.10.2013 Pogledaj profil

Navodno Vam je mailbox prepun? ;-)