Majstorska nagradna igra - Specials
Home      Specials      Nagradne igre      Majstorska nagradna igra

Majstorska nagradna igra

Ovo nije iluzija – dijelimo majice i igraće karte posvećene filmu 'Majstori iluzije'.

s.p. 08.07.2013 0 komentara

Majstorska nagradna igra

Četvero darovitih iluzionista zadivljuju javnost nizom hrabro i originalno izvedenih pljački sa skrivenim planom zbog kojeg FBI i Interpol sa strepnjom pokušaju pogoditi njihov sljedeći potez. Skupinu vodi Atlas (Jesse Eisenberg), a publiku će tijekom nastupa u Las Vegasu zadiviti pljačkom banke u Parizu, razotkrivanjem kriminalca iz visokih redova i prebacivanjem njegovih milijuna na račune gledatelja, zbunjujući snage čuvara reda i zakona.

Specijalni FBI agent Dylan Hobbs (Mark Ruffalo) odlučan je u namjeri da ih zaustavi, a prisiljen je raditi s Almom (Mélanie Laurent), detektivkom iz Interpola koja mu nije legla od prvog trenutka. Ne znajući kako dalje, okreće se Thaddeusu (Morgan Freeman), koji tvrdi da je pljačka banke u Parizu zapravo sjajno smišljena iluzija.


'Majstori iluzije', trailer.

Ovo je priča filma 'Majstori iluzije' koji već igra u multipleksima, a tim povodom u suradnji s distributerom Blitz film i video organiziramo nagradnu igru u kojoj dijelimo 3 majice i 1 špil igraćih karata. Ako želite neku od ovih nagrada, čim prije pošaljite 1 poruku s naslovom 'Majstori iluzije' i osobnim podacima (ime i prezime, adresa), i to na adresu info@filmski.net. Nagradna igra traje do podjela nagrada, a onda ćemo objaviti imena sretnih dobitnika. Sretno!

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majice su osvojili Maja Avdić iz Dubrovnika, Mirna Primorac iz Kaštela Starog i Tea Papić iz Zagreba. Igraće karte osvojio je Šimun Bubalo iz Rijeke. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.