Vodimo vas u tamu Zvjezdanih staza! - Specials
Home      Specials      Nagradne igre      Vodimo vas u tamu Zvjezdanih staza!

Vodimo vas u tamu Zvjezdanih staza!

Ako želite u tami kina pogledati najnoviji nastavak 'Zvjezdanih staza', nudimo 3X2 ulaznice za 'U tami: Zvjezdane staze'!

s.p. 14.05.2013 3 komentara

Vodimo vas u tamu Zvjezdanih staza!

Radnja filma prati posadu Enterprisea koja je pozvana da se vrati kući, no onda otkrije da je njihovu flotu uništila sila unutar vlastitih redova, ostavivši naš svijet u kriznom stanju.

Odlučan da podmiri osobne račune, kapetan Kirk vodi lov u ratnu zonu kako bi zarobio čovjeka koji je odgovoran za masovno uništenje. U epskoj borbi na život i smrt ljubav dolazi na kušnju, prijateljstva se razaraju, a žrtvovanja će biti neophodna za dobrobit jedine obitelji koja je Kirku još preostala: njegove posade.


'U tami: Zvjezdane staze', trailer.

Ovo je priča akcijskog SF-a 'U tami: Zvjezdane staze' koji je već počeo pretpremijerno igrati u hrvatskim kinima, a tim povodom u suradnji s distributerom Blitz film i video organiziramo nagradnu igru u kojoj dijelimo 3X2 ulaznice za projekciju ovog filma. Nagrada se može iskoristiti u bilo kojem 2D ili 3D kinu u sklopu multipleksa CineStar u Hrvatskoj, osim u Gold Class i IMAX kinu.

Ako želite osvojiti ulaznice, čim prije na adresu info@filmski.net pošaljite 1 poruku s naslovom 'U tami: Zvjezdane staze' u kojoj morate napisati osobne podatke (ime i prezime, adresa) i obavezno navesti u kojem CineStar kinu želite iskoristiti nagradu. Poruka treba stići do petka, 17.05 u 14 sati, a onda ćemo objaviti imena sretnih dobitnika. Sretno!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Po dvije ulaznice osvojile su Jadranka Vuraić Vojnić iz Zagreba, Anja Lovrić iz Sesveta i Ljiljana Josipović iz Požege. Čestitamo!

Komentari
Ljiljana 19.05.2013

Jučer pogledan film..oduševljena sam..još jednom hvala za ulaznice.

Filmski.net 18.05.2013

Tako je, ulaznice dižete na blagajni odabranog kina.

Ljiljana 17.05.2013

Hvala.. :)
Samo se javimo na blagajni odabranog kina?