EVOTV je najbrže rastući PAY TV u Hrvatskoj! - Specials
Home      Specials      Filmski.net Promo      EVOTV je najbrže rastući PAY TV u Hrvatskoj!

EVOTV je najbrže rastući PAY TV u Hrvatskoj!

Digitalnu televiziju Hrvatske pošte korisnici su odlično prihvatili, a prepoznaju je zbog kvalitete, jednostavnosti i transparentnosti ugovaranja, bez obveze trajanja ugovora.

FILMSKI.NET PROMO 22.04.2013 0 komentara

EVOTV je najbrže rastući PAY TV u Hrvatskoj!

U prvih mjesec i pol od plasiranja usluge na tržište, više od 10.000 korisnika prepoznalo je sve prednosti i novitete koje je evotv, usluga digitalne televizije Hrvatske pošte, donijela na PAY TV tržište u Hrvatskoj. Evotv je pristupačna, prilagodljiva i transparentna usluga – korisnici biraju žanrove-pakete koje žele gledati i plaćaju samo ono što gledaju, a koliko dugo i gdje žele gledati evotv - ovisi isključivo o njihovim željama.

Kao glavnu prednost i obilježje usluge evotv korisnici prepoznaju dostupnost i jednostavnost - ne moraju imati fiksnu telefonsku liniju i pristup internetu niti satelitsku antenu – dovoljno je ukopčati digitalni prijemniku u struju i u TV.

Ono što je također vrlo važno - nema ugovorne obveze u smislu obveznog trajanja ugovora, korisnici gledaju evotv do kada žele. Mogu birati među sedam tematskih buketa programa i mijenjati ih po želji.

Izuzetno je atraktivna i ponuda HBO paketa - prvu godinu korištenja svi korisnici dobivaju na tržištu jedinstven i vrijedan darbuket HBO i Cinemax, a prva dva mjeseca gledaju i sve ostale bukete za samo jednu kunu. Prema povratnim informacijama od korisnika doznaje se da su jako ugodno iznenađeni i kvalitetom i jednostavnošću, a naročito vrijednošću koju dobivaju za svoj novac.

Zahvaljujući naprednoj DVB-T2 tehnologiji – novoj generaciji digitalnoga TV signala koji omogućuje visoku kvalitetu slike i zvuka, kao i prijenos HD signalaevotv ima bolju pokrivenost Hrvatske od ijedne druge usluge. Dostupan je u 80 posto kućanstava, a taj će broj i dalje rasti. Hrvatska se time našla među prvih deset zemalja Europe u kojima je uveden DVB-T2 standard, a evotv jedna je od prvih PAY TV usluga u svijetu koja se temelji na tom standardu.

Evotv je također i prva PAY TV usluga koja 'putuje' s korisnicima. Budući da ne ovisi o telefonskoj liniji ili internetskom priključku, korisnički uređaj može se prenijeti na drugu lokaciju, uključiti u TV uređaj i gledati program. Instalacija je krajnje jednostavna, korisnici mogu sami spojiti uređaj, a jedino što im treba su vanjska ili sobna antena. Budući korisnici mogu ugovoriti uslugu kod svojeg poštara ili u najbližem poštanskom uredu, kao i pozivom Kontaktnom centru na besplatni broj telefona 0800 0707 te putem internetske stranice www.evotv.hr. Usluga se aktivira najkasnije 48 sati od podnošenja zahtjeva.

Komentari

Nema komentara.