TV vikend: 13 dana do kraja svijeta - Specials
Home      Specials      TV vikend      TV vikend: 13 dana do kraja svijeta

TV vikend: 13 dana do kraja svijeta

Johnny Depp plovi do kraja svijeta, Jennifer Lopez ljubi se s kraljem salse, a Kevin Costner ima 13 dana da spriječi Treći svjetski rat!

s.p. 05.04.2013 0 komentara

TV vikend: 13 dana do kraja svijeta

SUBOTA, 06.04.2013.

RTL, 20:00 'Pirati s Kariba: Na kraju svijeta'

Film je bio nominiran za Oscara za šminku i vizualne efekte, ali nije dobio nijednu Akademijinu nagradu.

HTV 2, 21:02 'Kralj Salse'

Uloge supružnika u filmu tumače Marc Anthony i Jennifer Lopez koji su u vrijeme snimanja filma i stvarno bili muž i žena.

HTV 1, 00:36 'Specijalno vaspitanje'

Glumac Branislav Lečić je svoju filmsku karijeru počeo nastupom u ovom filmu u kojem je primio pravi šamar od Bekima Fehmiua. Na probi ga je Bekim udarao s jedne strane, polako, a na snimanju mu je opalio jak šamar s druge strane - zato jer je htio postići iznenađenje na Lečićevom licu.

NEDJELJA, 07.04.2013.

HTV 2, 20:00 'Trinaest dana'

Ovaj film o Kubanskoj krizi ima isti naslov ('Thirteen Days') kao i memoari Roberta Kennedyja, no ova povijesna drama temelji se na drugoj knjizi. Predložak filma je 'The Kennedy Tapes: Inside the White House During the Cuban Missile Crisis' Ernesta Maya i Philipa Zelikowa, a ta knjiga sadrži transkripte razgovora koji su se odvijali u Bijeloj kući.

NOVA TV, 21:55 'Nije zlato sve što sja'

U filmu glume Kate Hudson i Matthew McConaughey koji su prije ovog filma zajedno glumili u romantičnoj komediji 'Kako se riješiti frajera u 10 dana'.

Komentari

Nema komentara.