Divovska nagradna igra - Specials
Home      Specials      Nagradne igre      Divovska nagradna igra

Divovska nagradna igra

Jack ubija divove, a vi imate priliku osvojiti majice i USB stickove!

s.p. 21.03.2013 0 komentara

Divovska nagradna igra

Iskra drevnog rata ponovno je zapaljena kada mladi farmer slučajno otvori vra­ta u svijet u kojem živi rasa strašnih divova. Našavši se na Zemlji nakon tisuću godina, divovi nastoje zavladati svijetom nad kojim su davno izgubili vlast, a mladog farmera Jacka (Nicholas Hoult) koji će ih u tome pokušati spriječiti očekuje bitka života. Boreći se za kraljevstvo, njegove stanovnike i srce hrabre kraljevne suočit će se s nezaustavljivim ratnicima za koje je mislio da postoje samo u pričama...i dobiti priliku da i sam uđe u legendu!


'Jack ubojica divova', trailer.

Ovo je priča spektakla 'Jack ubojica divova' koji od 21. ožujka igra u našim kinima, a tim povodom u suradnji s distributerom Blitz film i video organiziramo nagradnu igru u kojoj dijelimo 2 'hoodie' majice, 2 muške majice i 2 USB sticka.

Ako želite neku od ovih nagrada, čim prije pošaljite 1 poruku s naslovom 'Jack ubojica divova' i osobnim podacima (ime i prezime, adresa), i to na adresu info@filmski.net. E-mail treba stići do ponedjeljka, 25. ožujka u 12 sati, a onda ćemo objaviti imena sretnih dobitnika. Sretno!

++++++++++++++++++++++++++++

USB stick osvojili su Mario Kapetanić i Goran Ivić iz Zagreba, 'hoodie' majicu osvojile su Lidija Kobal iz Varaždina i Klementina Škrabe iz Jastrebarskog, a mušku majicu dobili su Vedran Gubić iz Našičke Breznice i Tihomir Habjanec iz Gornje Jesenje. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.