Kino tjedan: Topla tijela - Specials
Home      Specials      Kino tjedan      Kino tjedan: Topla tijela

Kino tjedan: Topla tijela

Ovaj tjedan u kinima vas očekuju zombiji s dušom, propovjednici, kradljivci i otmičari.

s.p. 07.02.2013 0 komentara

Kino tjedan: Topla tijela

'Topla tijela'

Film je snimljen prema knjizi Isaaca Mariona koji je najavio da piše i nastavak.

'Master'

Brod Lancastera Dodda glumi USS Potomac koji je bio predsjednička jahta Franklina D. Roosevelta od 1936. do 1945. Brod je kasnije kupio Elvis Presley i donirao ga u dobrotvorne svrhe. Nakon nekog vremena je potopljen, a kasnije ga je spasila Američka mornarica i danas je muzej na Jack London Squareu u Oaklandu.

'Krađa identiteta'

Prema podacima američke Federalne trgovinske komisije čak devet milijuna Amerikanaca svake je godine izloženo zloporabi osobnih podataka, a rezultat su veliki financijski gubici. Čim je naišao na ovu zanimljivu i vrlo aktualnu priču, tema je zaintrigirala glumca i producenta Jasona Batemana.

'Tabu'

Portugalskom redatelju Miguelu Gomesu ovo je treći dugometražni igrani film, a izjavio je da se u Portugalu zbog ekonomske krize snimaju filmovi s manjim budžetom nego u nekoj drugoj europskoj zemlji, što je za njega i 'prednost jer nije prisiljen raditi kino hitove'.

'Otmica Heineken'

Film je snimljen prema istinitom slučaju otmice, a treba napomenuti da je osuđeni otmičar Willem Holleeder nedavno pušten iz zatvora jer je 27. siječnja 2012. odslužio dvije trećine devetogodišnje kazne zatvora.

Komentari

Nema komentara.