Queer MoMenti: Nagradna igra! - Specials
Home      Specials      Queer MoMenti      Queer MoMenti: Nagradna igra!

Queer MoMenti: Nagradna igra!

Ako želite osvojiti besplatne vražje ulaznice za 'Mog vražjeg brata' i ostale queer filmove, odigrajte našu nagradnu igru!

s.p. 11.09.2012 0 komentara

Queer MoMenti: Nagradna igra!

Nakon što je održano deseto i posljednje izdanje Queer Zagreb festivala, započinje – Queer sezona. Od sada u Hrvatskoj queera ima tijekom čitave godine, i to ne samo u Zagrebu: u lipnju je udruga Domino održala i prvi Queer Split.

Nova 'Queer sezona' otvara se u rujnu – queer matinejom filmskih naslova 17., 18. i 19. rujna u zagrebačkom kinu Europa! Možete pogledati naslove: 'Trebao bi upoznati mog sina', 'Bratstvo', 'Opsesivna lezbijka s drugog planeta traži istu', 'Sa svakim otkucajem srca' i 'Moj vražji brat' te selekciju kratkog LGBTIQ filma.


'Bratstvo', trailer.

Više informacija o programu i raspored projekcija možete potražiti na službenim stranicama kina Europe.

U nagradnoj igri dijelimo 3X2 besplatne ulaznice najbržim i najsretnijim čitatelji(ca)ma. Ako želite tu nagradu, na e-mail adresu info@filmski.net pošaljite 1 mail s naslovom 'Queer Momenti–nagradna igra' i osobnim podacima (ime i prezime, adresa), te obavezno navedite koji film bi htjeli gledati i u kojem terminu. E-mail treba stići do nedjelje, 16. rujna u 12 sati, a onda ćemo objaviti imena dobitnika koji svoje ulaznice mogu podići na blagajni kina Europa u kojem se i održavaju projekcije. Sretno!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ulaznice su osvojile Ana Janeković, Andrea Giordani, Viktoria Krčelić i Hannah Berkec. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.