Nagradna igra za 'Igru prijestolja' - Specials
Home      Specials      Nagradne igre      Nagradna igra za 'Igru prijestolja'

Nagradna igra za 'Igru prijestolja'

Prije maratonskih projekcija 'Igre prijestolja' dijelimo Vam majice s grbovima kuća iz te popularne serije.

s.p. 01.07.2011 0 komentara

Nagradna igra za 'Igru prijestolja'

Počinje Fantastic Zagreb Film Festival koji u svom programu nudi i jednu ekskluzivu: Noćni maraton kultne serije HBO-a 'Igra prijestolja'! Prikazat će se kompletna prva sezona, i to u dva dijela: u petak i u subotu, 8. i 9. srpnja, u 22.30h u kinu Europa. Ukoliko još niste gledali seriju, ovo Vam je odlična prilika da nadoknadite propušteno, a sve dodatne informacije o seriji možete potražiti na službenoj stranici 'Igre prijestolja'.


'Igra prijestolja', trailer.

Maraton je besplatan pa Vam ne možemo dijeliti ulaznice, ali zato HBO Adria dijeli 4 majice s grbovima kuća iz 'Igre prijestolja'. Ako želite dobiti te majice, do srijede, 06. srpnja, na adresu info@filmski.net trebate poslati jednu e-mail poruku sa svojim podacima (ime i prezime, adresa), ključnom riječi 'Igra prijestolja' u naslovu i odgovorom na pitanje: 'Kada i gdje se održava maratonska projekcija 'Igre prijestolja'? Molimo Vas da u poruci navedite i kakvu majicu želite (mušku ili žensku, koje veličine). Sretno i vidimo se na maratonu!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majice su osvojili Goran Trivić i Goran Prodanović iz Zagreba, te Ivana Pletikosić iz Hrvaca i Tanja Šajn Bunjevac iz Požege. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.