'Carstvo poroka' na HBO-u  - Specials
Home      Specials      HBO      'Carstvo poroka' na HBO-u

'Carstvo poroka' na HBO-u

Ekskluzivna premijera nove serije HBO-a u režiji Martina Scorsesa je od 6.12. dostupna ekskluzivno na HBO On Demandu.

s.p. 07.12.2010 0 komentara

'Carstvo poroka' na HBO-u

Nova serija 'Carstvo poroka' ('Boardwalk Empire') iz originalne produkcije HBO-a naći će se od 6. prosinca u ponudi HBO On Demanda, te će svaki tjedan biti dostupna dva nova nastavka. Autori serije su slavni redatelj Martin Scorsese, te dobitnik Emmyja i scenarist 'Sopranosa' Terence Winter, a radnja serije smještene je u u Atlantic City u vrijeme prohibicije, kada je alkohol proglašen ilegalnim širom Sjedinjenih Država.

Na plaži južno od New Jerseyja nalazi se Atlantic City, spektakularno turističko odredište poznato pod nazivom 'Svjetsko igralište', mjesto na kojem pravila ne postoje. Za svega nekoliko dolara, radni je čovjek ondje mogao živjeti poput kralja - legalno ili ilegalno.


'Carstvo poroka', trailer.

Neprikosnoveni vladar Atlantic Cityja gradski je blagajnik Enoch Nucky Thompson (Steve Buscemi), korumpirani političar i lovac u mutnome koji se jednako ugodno osjeća u ulozi gangstera i političara. Zbog strateški povoljnog položaja, Atlantic City bio je omiljeno okupljalište krijumčara alkohola. A Nucky Thompson to je znao iskoristiti u potpunosti.

Uz pomoć svoga brata Eliasa (Shea Whigham), gradskog šerifa, i nekolicine lokalnih glavešina i nasilnika, Nucky se uspio proslaviti kao čovjek kojem se treba obratiti u vezi s ilegalnim alkoholom. Bio je gangster koji je vjerovao u jednake prilike i poslovao s Arnoldom Rothsteinom (Michael Stuhlbarg), Velikim Jimom Colosimom (Frank Crudele), Luckyjem Lucianom (Vincent Piazza) i Alom Caponeom (Stephen Graham).

Komentari

Nema komentara.