3. sezona 'Okusa krvi' na HBO-u - Specials
Home      Specials      HBO      3. sezona 'Okusa krvi' na HBO-u

3. sezona 'Okusa krvi' na HBO-u

Od 19. studenog na HBO-u možete gledati premijeru 3. sezone kontroverzne serije 'Okus krvi'.

s.p. 18.11.2010 0 komentara

3. sezona 'Okusa krvi' na HBO-u

'Okus krvi' je seksi, zastrašujuća, ali i zabavna dramska serija. Djelo je Alana Balla, dobitnika Oscara i Emmyja ('Dva metra pod zemljom'), a serija je rađena prema romanima Charliane Harris o doživljajima Sookie Stackhouse.

Ovo je nastavak priče o Sookie (Anna Paquin, dobitnica nagrade Zlatni globus za ovu ulogu) konobarici i telepatkinji koja osjeća neodoljivu privlačnost prema 174-godišnjem vampiru Billu Comptonu (Stephen Moyer) koji je nestao na kraju druge sezone serije. U potrazi za njime pomažu joj (a često i odmažu) mještani – njezin brat Jason (Ryan Kwanten), njezin šef i mjenjolik Sam Merlotte (Sam Trammell), njezina ražalošćena prijateljica Tara Thornton (Rutina Wesley), Tarin rođak Lafayette (Nelsan Ellis) koji je povezan s vampirima, liječeni alkoholičar i detektiv Andy Bellefleur (Chris Bauer), šerif i vampir Eric Northman (Alexander Skarsgård) te tinejdžerska vampirica Jessica (Deborah Ann Woll).


'Okus krvi' - 3. sezona, trailer.

Na početku treće sezone 'Okusa krvi' svi su u potrazi. Očajna i sama, Sookie se (opet) okreće Ericu i traži da joj pomogne naći Billa. Erica ne zanima sudbina njegova rivala. Više ga zabrinjava kako će smanjiti gubitke nastale trgovinom krvlju. Uz pratnju Alcidea, dobroćudnog vukodlaka kojeg joj je poslao Eric, Sookie kreće na nov i opasan teren u potrazi za zaručnikom.

U međuvremenu, Russell traži načine da konsolidira svoju već postojeću moć; Sam traga za svojim biološkim korijenima prije nego što se vraća u restoran Merlotte’s; Tara, devastirana smrću Eggsa, (opet) nalazi strast na pogrešnome mjestu; Lafayette nalazi naznake romanse prilikom posjeta majci; Jason traži ispunjenje u poslu koji naizgled ne obećava; Jessica traži pomoć dok je Bill odsutan, a Hoyt smišlja načine kako pridobiti Jessicu.

Komentari

Nema komentara.