'Obdaren' na HBO-u - Specials
Home      Specials      HBO      'Obdaren' na HBO-u

'Obdaren' na HBO-u

On je Ray Drecker. Danju podučava u srednjoj školi, a noću se bavi najstarijim zanatom.

filmski.net 31.08.2010 0 komentara

'Obdaren' na HBO-u

Ray voli svoju svodnicu, ali je zabrinut da ona ne radi dovoljno da maksimizira njegovu zaradu. Stoga počinje istovremeno raditi s još jednom svodnicom. Sad će biti vraga.
Da stvari budu još zamršenije, njegova bivša supruga prolazi kroz krizu s novim suprugom i  djecom koju ima s Rayem. A ni to nije sve. Rayev kolega s posla otkriva  njegovu malu prljavu tajnu… I želi se uključiti. Teško je nemoralno zaraditi za život.

HBO donosi premijeru druge sezone uspješne humoristične serije 'Obdaren' s Thomasom Janeom, Jane Adams i Anne Heche u glavnim ulogama. Smještena u predgrađe Detroita, gdje se još osjećaju posljedice recesije, serija 'Obdaren' i dalje se vrti oko rastavljenog profesora i trenera Raya Dreckera (Jane) i njegovog neuobičajenog nastojanja da dođe do dodatne zarade prodajući svoj 'pobjednički alat' očajnim ženama.

SINOPSISI:
11. nastavak
Rayevo novo partnerstvo s Tanyom i Lenore ne počinje obećavajuće. “Suzdržan” je na sastanku s trudnom klijenticom po imenu Claire te poslije traži savjet od Tanye. Kasnije, Ray, očekujući ljetna otpuštanja, prosvjeduje s ostalim profesorima u školi.

12. nastavak
Ray je iziritiran Lenorinim ponašanjem i riskira gubitak klijentice nudeći Claire bračni savjet. Nakon što ju je Lenore ponizila za vrijeme sastanka sa 60-godišnjom udovicom, Tanya pokušava dokazati da može Rayu uloviti veliku ribu. Ray koristi svoju zaradu od seksa da plati gostujuća putovanja školskoga bejzbolskog tima, izazivajući sumnju kod Mikea.

13. nastavak
Ray je imao pune ruke posla kada ga je iznenadno posjetila Claire. Poslije pokušava dokazati Darby i Damonu da nije bezosjećajni bivši sportaš. Kipteći zbog zahtjeva svoje nove šefice, Tanya traži Charlijev savjet o tome kako se nositi s još gorim problemom: Lenore.

14. nastavak
Ray je zadao Lenore ultimatum i Tanyi predložio mogućnost prekida veze sa svojom susvodnicom. Uznemiren što je Damon oskvrnuo školsko bejzbolsko igralište, Ray razmišlja o Tanyinom prijedlogu da Damon treba naći hobi koji će ga izvući iz nedavne utučenosti.

15. nastavak
Tanya pokušava Rayu uloviti „nedostižnu zvjerku“ od klijentice, ali hitni slučaj s Damonom (koji započinje kada on debitira na pjesničkom natjecanju) prijeti da će upropastiti spoj. Profesorski posao Mikea dovodi na rub snaga pa ga Ray odluči promovirati u menadžera bejzbolskog tima. Jessica je ljuta na Ronnieja jer je previše sumnjičav.

16. nastavak
Jessica se obraća Rayu tražeći pomoć oko problema s glodavcem, koji je možda samo umislila. Charlie savjetuje Tanyu, koju je Ray spriječio u pokušajima da doda Mikea u svoju ergelu, o kontroliranju osjećaja krivnje. Ona potom ide do krajnosti da dokaže svoj uspjeh.

17. nastavak
Staklenka humusa dovodi Raya u nezavidnu situaciju jer je prisiljen birati između Yael i nove klijentice po imenu Samara. Već ionako ljuta jer je potratio njezin prošli uspjeh, Tanya hvata Raya u pokušaju zataškavanja i kod Charlieja traži pomoć za oslobađanje od stresa.

18. nastavak
Budućnost njegova tima propala je zbog vandala i Ray pristaje sudjelovati u bejzbolskoj utakmici između sadašnjih i bivših učenika, no zbog neočekivanog zagrijavanja s Claire postoji opasnost da završi na popisu ozlijeđenih. Frances, kojoj je dozlogrdila Tanyina pohlepa i zbunio Mikeov zahtjev za donaciju, sumnja da su njih dvoje u vezi.

19. nastavak
Loš dan u školi postaje još gori kad Mike optuži Raya za izdaju. Za vrijeme banketa za dermatologe Ronnie iskaljuje svoje frustracije na Jessici, nakon čega njegova žena bježi van. Osnažena priznanjem, Tanya se iskaljuje na Rayu, Lenore i pohotnoj Patty.

 

 

Komentari

Nema komentara.