Lebowski: Olujna ljubav u Rodantheu - Specials
Home      Specials      Filmski Lebowski      Lebowski: Olujna ljubav u Rodantheu

Lebowski: Olujna ljubav u Rodantheu

Toliko se suza prolilo da su film morali snimati podvodnim kamerama. A onda, nakon više tisuća kubika suza, stiglo je sunce. I srećom, završio film.

Lebowski 06.04.2009 0 komentara

Lebowski: Olujna ljubav u Rodantheu

Na američkom plavom žalu, u kućici na plaži, na toliko romantičnom mjestu iz kojeg se čak ni Sanader i Pahor ne bi izvukli bez žešćeg drpanja i međusobne drkice, susrelo se dvoje ljudi koji stare poput vina, Richard Gere i Diane Lane, i proveli jedan produženi vikend. No, oboje su na taj odmor došli s brigama. Nju je mučio muž koji se nakon prevare želio vratiti u obitelj, a njega pak jedna loša izvedena operacija.

Netaknute ljepote prirode, pješčana plaža i vino učinili su svoje već u prvoj polovici filma, dok se druga polovica filma zahvaljujući naglim obratima počela dijeliti na nove polovice, pa polovice polovica prethodnih polovica i tako sve dok u jednom trenutku svatko tko je stizao u kadar nije zaplakao. Bio je to veliki plačući finale u kojima plaču svi članovi obitelji, prijatelji obitelji, susjedi, slučajni prolaznici, čistačice i naravno, sama priroda, bilo putem kiše, bilo putem morskih valova. Toliko se suzica prolilo da su morali snimati podvodnim kamerama. A onda, nakon više tisuća kubika suza, stiglo je sunce. I srećom, završio film. A onda sam ja počeo plakati. Pa mi je došla punica i pitala zašto plačeš? Kada sam joj rekao da plačem zato što sam 'Olujnu ljubav u Rodantheu' snimio na prazan DVD i ona je počela plakati.

Onda je došla moja majka jer mi je ispekla krumpirušu. Tom prilikom sjetio sam se da moja žena ne zna peći krumpirušu, pa sam počeo plakati. Na što je i moja majka počela plakati. Onda je uletio punac i zatražio me kombinirke. A ja sam kombinirke posudio susjedu još prije pola godine, a otada od njega ni traga ni glasa. Kroz grčevite napade plača govorio sam mu o tome. Zbog čega se i on rasplakao. To je čuo i naš susjed Rom koji se bavi sakupljanjem sekundarnog otpada. On se pak rasplakao jer je cijena polovnom željezu pala 70 posto, pa se više ne isplati ni poklopce šahta krasti. Ali, onda smo na Dnevniku čuli da smo primljeni u NATO pa smo prestali plakati.

Komentari

Nema komentara.