Little Loca i velika lova - Specials
Home      Specials      You Tube zvijezde      Little Loca i velika lova

Little Loca i velika lova

Little Loca aka Cythia aka Giggles, aka Stevie, postala je prva YouTube zvijezda koja je dobila vlastiti show na nekoj TV mreži.

filmski.net 22.05.2007 0 komentara

Little Loca i velika lova

18-godišnja pin-up Latina po imenu Cynthia, za prijatelje Giggles, svoje je prvi uradak na YouTube objavila 3. svibnja 2006.  i to pod nadimkom Little Loca.  Korisnicima nije dugo trebalo da se zaljube u brljbljavicu koja je pričala  o tinejdžerskim problemima i odrastanju u latino getu, ali kako to već biva – još im je manje trebalo da otkriju njezin pravi identitet.


Little Loca, prvi uradak


Ispostavilo se da  je Little Loca virtualno čedo 22-godišnje glumice Stevie Ryan, koja nema ni kapi latino krvi, ali joj zato talenta očito ne nedostaje. Kao ni u slučaju brojnih drugih YouTube ‘outanja’, ni ovo nije umanjilo popularnost svoje autorice, čak mu je i pomoglo.

YouTuberi su naime prepoznali Stevie kao djevojku s kojom se na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada pojavio Drake Bell, zvijezda Nickelodeonove tinejdžerske sapunice ‘Drake and Josh’, da bi se poslije ispostavilo da su njih dvoje zapravo par. 

No,  kad je tajna konačno otkrivena samouka glumica koja je dotad u karijeri snimila tek dva glazbena spota (za Hilary Duff i Billy Idola) te jednu reklamu za japansko tržište, još se s većim žarom mogla posvetiti svojoj YouTube (e)misiji. 


Loco-motion

A ista joj je zadavala pune ruke posla, jer je vlog Little Locae, nastale po uzoru na njezine latino prijateljice iz djetinjstva, konstantno zatrpan komentarima od kojih je nemali broj rasistički. Naime, to što je Loca virtualna, korisnike popularnog video-servisa ne spriječava da joj upućuju vrlo stvarne i mržnje pune prijetnje, samo zato jer je hispano porijekla. No, u skladu sa svojim likom dugog jezika, ali velikog srca, Stevie im ne ostaje dužna, pa su se na njezinom kanalu s vremenom razvile žestoke rasprave, a YouTube vrvi clipovima koji je napadaju i ismijavaju, kao ionima fanova koji je zdušno brane.

Little Loca, čiji su zaštitni znakovi marama na glavi, velike naušnice i jaki make-up, uvela je s vremenom u svoj v-log još 2 lika - Silent Girl (koju igra Steviena rođakinja Monique) i Smileya (kojeg igra frend iz stvarnog života).


prvo pojavljivanje Silent Girl

Loca je trenutno 48. na listi korisnika s najviše pretplatnika u YouTube povijesti i 71. na listi najgledanijih svih vremena. No, istovremeno postala je i prva koja je zahvaljujući isključivo YouTube uradcima dobila vlastiti show na nekoj TV mreži. Isti će se zvati ‘OnlineNation’, emitirat će ga CBS i bit će polusatna kombinacija realitya i korisničkih uradaka s, naravno, YouTube ali i Revvera i srugih servisa, a uz Ryan domaćini će mu biti komičarski duo Rhett McLaughlin i Link Neal.

Datum emitiranja prve episode još je nepoznat, no do tad, Stevie Ryan aka Little Loca nema namjeru prekidati svoj YouTube život. Njezin je najnoviji uradak objavljen – 21.svibnja.

Komentari

Nema komentara.