Sedam psihopata

Srednja zalost

Ne mogu reci da je film los kad nije,daleko od toga ali me je pomalo i rozocarao jer sam previse od njega ocekivao.Film ima dobru radnju,dobru atmosferu,gluma je isto tako super izdvojio bih mafijasa koji mi je odlicno odglumio ali filmu nesto treba.Jednostavno dobar je za prvo gledanje i ne vise jer nekog dubljeg smisla nema.Ono sto mi se posebno svidjelo da je dosta neocekivanih scena bilo u filmu pa se nije moglo naslutiti kako ce film zavrsiti.Sve u svemu da se pogledati i nista vise.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Koji...

Gledam no ne vidjeh James Gandolfinija (The Sopranos)! Nema ga niti na IMDb-u. Uredno je naveden Zeljko Ivanek, Ante Novakovic... No eto, tako je to. A film, koji film? Gledao sam ga no pojma nemam o čemu se radi, evo, moguće je ovo najbolja ocjena, sjećam se gdje ubiju neku dvojicu na brani, a poslije... taj Soprano me uvukao u neko razmišljanje, u to se upleo i Tom Waits...

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Vrlo dobro!

Colin Farrell me iz filma u film svaki put sve ugodnije iznenadi, pogotovo izborom uloga, koji je gotovo pa nepogrešiv. Tako je i ovaj put. Našao se u supercrnoj komediji uz bravurozno dobrog Sama Rockwella, standardno odličnog Christophera Walkena i uvijek zanimljivog Woodya Harrelsona. Film okuplja odličnu ekipu, i već sama ta činjenica barem je minimalna garancija dobre zabave. Ali to nije sve... dobijete još i set noževa :) Šalu na stranu, odličan film, samo na momente malo nategnut, ali i dalje dobar, da sad ne prepričavam... Ako volite crnjake, i niste preosjetljiva dušica, svakako gledati!

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju