Čuvar životinja

Ljubavni ritual

Polazeći od premise:'Dobro došli u njegovu džunglu!' u fokusu filmske priče je dobroćudni čuvar zoološkog vrta, Griffin (Kevin James).Tip nema sreću u ljubavi, pa umesto da traži ženu svog života, on se druži s životinjama, za koje pokazuje puno razumevanja, pružajući im veliku ljubav. Nakon 5 godina u njegov život se vraća, zavodljiva Stephanie (Leslie Bibb), s idejom da proba da obnovi njihovu nekadašnju vezu.Siroti Griffin je zbunjen, prilično pogubljen i neophodna mu je pomoć.Kako ga sve životinje iz zoo-vrta mnogo vole, donose zajedničku odluku da mu pomognu da pronađe pravu ljubav... Frank Coraci ostaje veran žanru komedije, pa potpisuje luckastu, komičnu filmsku priču, sa značajnom dozom romanse.Zasluge za to pripadaju dvojcu: Jay Scherick & David Ronn, autorima priče 'Zookeeper', od koje je nastao i scenario.U adaptaciji priče u filmski scenario, učešće je uzeo i nosilac glavne role, Kevin James.Lepo snimljeni kadrovi po zoo-vrtu, usklađeni s dinamikom radnje koja ide u poznatom pravcu, karakterišu ovu komediju.Gluma je prosečna, s tim što ovde imamo i 'pozajmljivanje' glasova nekolicini životinjskih likova (samo radi ilustracije, Adam Sandler je 'oživeo' brbljivog majmuna Donalda, što je sasvim logičan izbor filmskih producenata, mora se priznati).Celokupna radnja je koncipirana tako da se obraća različitim generacijama, jer ovde je sigurno nešto po ukusu najmlađih, ali i odraslih koji su iskusili gorko-slatke strane ljubavne igre.Realno, ništa posebno nismo dobili, ali ova prosečna komedija se isplatila, ako uzmemo u obzir komercijalnu tačku gledišta.Ljubitelji rom/kom mogli bi eventualno ovo i da pogledaju, a za ostale nisam baš siguran.

Ocjena recenzije: 4.8 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Čuvar Životinja

Čuvar životinja je odličan film,pun duhovitih izreka i komičnih pokreta.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

konacno medju svojima

Kralj Queensa se konacno nasao u okruzenju kojem pripada,medju zivotinjama.ovo je djecji film tako da ne ocekujte previse i nesto novo.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

loše, loše, loše

Sin me pokušao uvjeriti da film nije baš tako jako loš, ali vjerujte mi ni djeci nije zabavan. Rosario Dawson je izvrsna glumica, ali ovaj film joj nije trebao. Ni jednom nije izmamio iz mene smijeh a to bi prvenstveno trebala biti funkcija ovog žanra.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

zookeeper

Film je imao potencijala, ali je sve nestalo negde na polovini filma i do kraja postao negledljiv.Po meni ovo ni deci ne bi bilo zanimljivo.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

zoo keeper

Meni je film djelomicno zabavan,uvijek volim one fazone kad zivotinje pricaju.Ima i smjesnih fazona i sveukupno jedna fina zabava. Nemojte me sada tuci,ali mi se odmah svidjela ona "mrka" cuvarica zooloskog,koja se na kraju pokazala kao prava.Solidan film za popodne sa djecom..ocjena,fina trica

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju