Trokut osvete

....

kakva glupost od filma... šteta tako kvalitetnih glumaca što su potrošili vrijeme snimaći ovako glup, nemaštovit i dosadan film... scenarij je užasan, a redatelj je iskoristio svu svoju nemaštovitost da bi načinio jedan od najdosadnijih filmova ikada...

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Pretvorit ćete se u kamen (stone)...

...dok gledate ovaj film. Scenaristu je očito trebala pomoć u vidu makar još jednog kolege, jer se izgubio u čitavoj priči, a imao je na raspolaganju ovakve vrhunske glumce, da udahnu živote tim likovima i da nama, gledateljima, zaista bude stalo do istih. De Niro je standardno dobar (čitaj: uvijek isti), sa svojim ekspresijama i pokretima, ali nedovoljno dobar, kad se sjetite njegovih zlatnih uloga u filmovima Razjareni bik, Rt strave, Casino i sl. Imate dojam kao da glumi na autopilotu, da se više uopće ne trudi i ne zamara sa detaljnim upoznavanjem lika, kojeg treba tumačiti i svom njegovom kompleksnošću. Edward Norton samo ok, jer i on može bolje, naravno kad ima kvalitetan scenarij ispred sebe. Neusporedivo sa njihovom zajedničkom suradnjom na filmu The score, te radije preporučam da pogledate taj film, koji za razliku od ovog, ima pametnu i interesantnu priču.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Dosadno

Presporo i preturobno.Dva glavna lika nisu stvorili neku intrigantnu vezu kakva bi priličila ovakvom tipu filma,a radnja je jednostavno dosadna.DeNirova izvedba je tek solidna,kao da je ovaj film snimio samo usput,Jovovich solidna,a Norton vrlo dobar.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

i na kraju...

se zapitaš "hm?" nekako ko da mi nešto fali u tom filmu, De Niro mi ne paše u toj ulozi nekako...

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

osrednje

Ovaj film starta kao nekakav obečavajući zatvorski triler da bi se kasnije pretvorio u razvodnjenu dramu o međusobnim odnosima triju glavnih likova - Nortona, Jovovich i De Nira. Jedino što drži film ptikovanim uz ekran je solidna i uvjerljiva gluma De Nira. Film je začinjen biblijskim i duhovnim citatima i ima neku duhovnu nit koja se proteže kroz film.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

osrednje

Ovaj film starta kao nekakav obečavajući zatvorski triler da bi se kasnije pretvorio u razvodnjenu dramu o međusobnim odnosima triju glavnih likova - Nortona, Jovovich i De Nira. Jedino što drži film ptikovanim uz ekran je solidna i uvjerljiva gluma De Nira. Film je začinjen biblijskim i duhovnim citatima i ima neku duhovnu nit koja se proteže kroz film. Shodno tomeShlčfs,čShodno tome

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju