Transporter 3

Transporter 3

Treći u seriji filmova o Franku Martinu je ujedno i najgori film. 'Transporter 3' dobiva opet novog redatelja, Oliviera Megatona i to prvenstveno mislim da nije dobar odabir. Razlog je jednostavan; najjači adut filma, akcijske scene borbe su snimljene prebrzo, često nejasno te definitivno ne dobivamo dojam borbi iz prva dva filma. Također Besson opet pretjeruje s scenarijem što se vidi u scenama kada auto bočno prolazi između dva kamiona, ili kada auto slijeće na vlak. No, ne mogu reći da nisam znao kakav film mogu očekivati. S druge strane, nisam očekivao ljubavnu priču u takvoj mjeri; koja je potpuno loše i nepotrebno prikazana jer to jednostavno nije stil Stathamova lika. Statham je kao i obično uvjerljiv, baš kao i Berléand smiješan, Knepper stvara zanimljivog negativca (uz Lolu najbolji u serijalu), dok je debitantica Rudakova bez veze. 'Transporter 3' je ipak lošiji od prva dva dijela i svidjeti će se samo okorjelim ljubiteljima akcije, dok je za većinu ovo samo film koji služi kao reklama za Audi.

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Ðejson rulz

Ako volite prijašnje transportere, voljet ćete i ovoga. Uvijek skulirani Statham, zgodna ruskinja koja nezna glumit, vrlo dobar negativac i akrobacije sa autom što možete poželjeti više šit, ali zabavan šit:)

Ocjena recenzije: 3.33 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Posljednji akcijski junak

U trećem se dijelu ovog iznimno zabavnog serijala opaki Frank Martin smrtno zaljubio, a samim time i malo smekšao.Ipak, to ga ne će zaustaviti u još jednoj adrenalinskoj akciji prepunoj vratolomnih poteza i jurnjave. Radnja je poprilično predvidljiva, tako da moram priznati da je u tom segmentu drugi nastavak mnogo bolji. Iako najslabiji nastavak dosad, preporučam sat i pol opuštajuće akcije, jer je u današnjem filmskom svijetu kojim vladaju dosadne drametine, takvo što teško naći. P.S Scena sa BMX-om je legendarna.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju