Rat među nevjestama

Bride Wars

U ovoj komediji (koja to zapravo nije) radi se o dvije najbolje prijateljice koje od djetinjstva imaju isplanirano svoje vjenčanje.Film zapravo ni nema zaplet.Samo se čeka kada će one početi podvaljivati jedna drugoj, a kada i do toga dođe, ne bude duhovito. Možda se loš scenarij, koji obuhvaća sve istrošene fore, htio prekriti dvjema poznatim glumicama, ali ni one nisu mogle puno učiniti kad su sporedni glumci nedovoljno razrađeni i neuvjerljivi. Preporučljivo za gledanje samo nezahtjevnoj publici.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

rat među nevjestama

tipično američko pretjerivanje :-)al ok ,gledljivo

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

BW bez M

Pa ovaj film i nije tako loš. Naravno, daleko je od sjajnog, ali da je solidan - je. Malo je kraj nejasan, odnosno nerealan, i Kate Hudson zna iritirati čovjeka nakon nekog vremena, ali sve u svemu, jedna solidna trojka.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Dvije drolje

Dvije drolje. Jedna ružna (Anne Hathaway) i jedna idealna za pornić, bez imalo finoće u sebi (Kate Hudson) u nekakvoj ženskoj borbi. Uobičajeno ništavilo od dijaloga, naravno ništa smiješno i lagani prijevremeni odlazak kući još jedanput. Hvala Bogu, što sam izašao iz kina ranije. Na izlasku iz Avenue Malla vidio sam ćelavog Arapina kako se uživio u neku Arapsku pjesmu sa slušalicama preko ušiju i dižući ruke u zrak. U jednom trenutku sam mislio da ima bombu u torbi, ali sam se prevario. Zašto se ne snimaju filmovi o takvim živopisnim likovima kakvih ima na svakom koraku, a ne ova smeća? Inače, možda je i meni dosta komedije budući da radim u 'Poreznoj', gdje su nam sada prijave za građane. Svakodnevnog smijeha imam na tone. Najviše me uveseljava nepismenost Hrvata koji nisu u stanju napisati ni ime i prezime na prijavu. A što smrde? Kao da su izašli iz štale. Možda mi i zbog toga film nije bio nimalo smiješan, jer se tijekom dana dovoljno nasmijem kompletnim idiotima i totalnim majmunima. Koliko bi se tamo lijepih komedijica moglo snimiti? Fincheru, gdje si, jebo te Benjamin Button?

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

film

e ovako jedino sto mi se svidqalo ovdje je samo to sto sam se nasmijala.Inace tema mi je pomalo glupa.Mislim vec videno.No moram priznat ima puno komedije i to mi se najvise dopalo,a i gluma nije losa.Preporuka za gledanje je samo onome koji je imao los dan pa se zeli opustit.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju