Kako izgubiti prijatelje i otuđiti se od ljudi

kako ostati budan tijekom filma

ma joooj... loše, loše, loše

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Britanac u NewYorku

Satiričan prikaz američkog jet-seta, njihovog načina života, ispunjenog žurkama, prijemima, večerama, prezentacijama...Simon Pegg je zaista dobar u kreiranju lika Sidney Younga, oštrog britanskog novinara, posebno nadrndanog na poznate svetske show-business face. Napušta London i odlazi NewYork, uveren da mu je to životna šansa da dotakne sam vrh u novinarstvu, ali ubrzo shvata, da mora da prihvati činjenicu da su i novinari samo jedan šraf u mašineriji zvanoj show-business. Svako treba da zna gde mu je mesto u društvu, inače je neprilagođen i onda nepoželjan. Na tom putu otkrivanja gorke istine, nenadano mu se dešava ljubav (Kirsten Dunst, kao koleginica, novinarka Alison Olsen). E sada, Sidney ne osvaja baš tako lako njeno srce. Mora da i žrtvuje nešto (pa makar to bilo i odbacivanje prelepe glumice Sophie Maes u interpretaciji Megan Fox, koja maltene glumi samu sebe). Svakako treba pomenuti i nenametljivog glavnog urednika Claytona Hardinga, osobenjaka (sjajni Jeff Bridges), koji u osnovi podržava Sidneyeve nekonvencionalne metode u obavljanju novinarskog posla. Solidna komedija, a još ako ste fan Megan Fox, ne oklevajte, nego pogledajte pod hitno.

Ocjena recenzije: 4.2 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Predosadno

Iskreno film sam išao gledati samo zbog Simon Pegga koji me uvijek može nasmijati, a i inače volim britanske komedije. No samim transferom radnje u Ameriku, film gubi onu britansku britkost radnje i lokacija i svatko bi rekao da je to još jedna američka komedija a ne britanska. U početku je zanimljivo gledati Pegga kako pokušava upasti na zabave, ubijati životinje i imati neuspješne pokušaje kod suprotnog spola no kasnije sve to postaje dosadno. I da, znam da je pristup filmu i sto puta ispričanoj temi nešto drugačiji no upravo tu autori ne uspijevaju napraviti različitiji i zanimljviji završetak filma. Ono što vrijedi je gluma koja nije loša, Megan Fox u bazenu i to bi bilo to...ostalo je zanemarivo i ako ne želite izgubiti prijatelje nemojte im preporučiti ovaj film.

Ocjena recenzije: 2.33 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

kako izgubiti interes za film nakon ovog filma

Užasno dosadan i debilan film... Nisam ni izdržala do kraja filma od tolike dosade...

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Neopterećujuća doza drugačijeg

Ocjena dana filmu mnogo je veća nego što je film možda objektivno zaslužuje. Razlozi ovog nesebičnog dara, čak i nakon božićnih praznika, leže u tome što me ovaj film, za razliku od svih koje sam gledala u zadnje vrijeme, uistinu nasmijao. Možda je istina da je sve u filmu već viđeno, međutim sve to već viđeno upakirano je u jednu sasvim zabavnu možda čak i crnu komediju koju vjerojatno nećete pamtiti kao najbolji film. Odlična gluma. Odličan film. Tko ide gledati film jer je čuo da je drugačijei, vjerojatno će se razočarati. Tko ide gledati film bez takvih očekivanja - vjerojatno će se u par navrata pošteno nasmijati.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Nikad kraja filmu

gledao sam g au cinestaru i to mi je bila kobna pogreška jer je film pravo dosadan...ja sam stalno gledao na sat i računao kad bi mogao bit gotov..baš nekako poslovni film za ljude u pedesetima..ma baš bzvz jedino mi se sviđa glume megan fox i to je to...ostalo je baš glupo i nema nikakve posebne radnje ...kirsten glumi klasično a to je glupo...jer nisam neki ljubitelj njenih uloga

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Na britanski način

Kako napraviti solidan sve već viđeno film od kojeg vam se ne bude povraćalo… čini se da su britanci maturirali na tome, a Simon Pegga (kao jedan od boljih komičara u posljednjih 3 godine) diplomirao na tome….

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Loše

Sve ono što se vidi u foršpanu je zapravo to. Par smiješnih scena i ništa više. Film sam gledao još prije mjesec i pol dana i nije me baš previše impresionirao. Još jedna u nizu usiljenih komedija.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju