Preboljeti Sarah Marshall

Love hurts...hawaii style :)

Fenomenalna komedija, odlična priča, uigrani glumci i vrlo zabavan glavni lik Peter, kojeg glumi Jason Segel. Muška golotinja-uvijek urnebesna! Čak sam ga dvaput pogledala i nije mi bio dosadan na ponovno gledanje, dapače, samo još bolji.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Forgetting Sarah Marshall

Klan Judda Apatowa svake godine i svakim novim filmom sve više raste. I neka je tome tako jer ipak su ljudi na čelu s Apatowom utrli novi put u izgledu komedija; koje su pomalo postajale jednolične i zamorne. ‘Forgetting Sarah Marshall’ je pravi primjer tog novog stila. Scenarist i glavni glumac Segel u scenarističkom debiju nam pokazuje da se ne libi pomaknuti granice uobičajene romantične komedije pa su seksualne zafrkancije ovdje vjernije prikazanje a ni Segel se ne boji prikazati svoje golo tijelo u trenutku kada ga cura ostavi. To podiže faktor realnosti jer Segel želi u ovom filmu prikazati realnost tih događaja koji su mu se vjerojatno i dogodili u stvarnom životu. Fino doziranje događaja između dva nova para (Peter i Rachel, te Aldous i Sarah) upotpunjuju odlične sporedne uloge standardne Apatowove ekipe; Bill Hader u odličnoj ulozi Peterova polubrata, uvijek smiješni Jonah Hill kao konobar opsjednut slavom Aldousa Snowa te Paul Rudd kao napušeni surfer. Upravo ti sporedni dodaci redom odličnih komičara razbijaju uobičajeni koncept romantične komedije, u kojem znamo točno kako se priča završava, koji niti ovdje nije izostao Unatoč malim zamjerkama ‘Forgetting Sarah Marshall’ je zaista smiješan film kojeg nose simpatični glavni i sporedni glumci. Među njima se posebno ističe Brand u ulozi pjevača Snowa, koji se imao prilike istaknuti i u novijem ‘Get Him To The Greek’; u istoj ulozi samo sa Snowom u centru pažnje.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Prostooooo..haha

ma film je superrr baš je zabavan a pogotovo kad ga gledate u cinestaru ma taj film se razlikuje od drugih u potpunosti...prost je što g ačini zanimljiivijim i moja ocjena je 4

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Vrlo dobro!

U stilu Zalomilo se ova komedija je baš za gledanje u društvu kad se traži nezahtjevni film a da se možeš pošteno nasmijat.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Ljubav je bol

Peter je ludo zaljubljen u Sarah i od te zaljubljenosti ne vidi kako je ustvari zanemaruje i time se sve više odvaja od nje. Jednog dana dobiva nogicu u guzu, jer ona je našla novog jahača- poznatog rokera. Peter u dubokoj boli odlazi na Havaje kako bi utopio tugu i baš u hotel gdje su se smjestili Sarah i novi dečko. I umjesto da je zaboravi on je na svu silu pokušava vratiti. Srećom, po nas i njega, upoznaje se s voditeljicom aktivnosti hotela i uskoro počinje s njom romantičnu vezu. Sarah polako nestaje iz njegove glave, no Sarah shvaća kako se totalno zeznula kada ga je nogirala, jer sadašnji dečko nije Peteru niti do koljena. Sada Sarah pokušava sve da vrati Petera, no za to je prekasno. Moram se pohvaliti kako je ovaj film bio prvi u nizu super komedija koje sam gledao i smijao se od srca. Film je laganica, bez dubokih misli, pitkog scenarija i vrlo dobrog humora. Ako se mene pita - svakako pogledati!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

NEOCEKIVANO O.K.

Film je zbilja ok. Ocekivala sam puno puno gore ali radnja je "pitka" (iako vec prokusana) a mislim da su najbolji dio odradili glumci (komicni Aldous Snow je prednjacio) i scenaristi. Ono sto mu je definitivno povisilo rejting je prekrasan krajolik Havaja. Pravi ljetni film u kinu na otvorenom.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Još jedna "urnebesna" komedija

Film je kao i svaka druga komedija, gledaš, gledaš, pa se smiješ, opet gledaš i kasnije se još koji put nasmiješ. Početak je katastrofalan i totalno antikomičan, a glavni lik (Peter) monoton i u većini filma (kad se navikneš na njega) nezanimljiv. Ima par dobrih provala, i to je sve. Sama priča je očajna, i totalni klišej. Ali da nebi bilo da sam popljuvala baš cijeli film, dat ću i neku pozitivnu kritiku. Kraj mi je odličan, dio sa njegovim mjziklom o Draculi je odličan, totalno me očarao :) To mi je bio koliko toliko novitet u odnosu na sve druge komedije.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Treća sreća

„Kako se prvi mačići bacaju u vodu“ he he tako je ekipa nakon probijanja leda sa Superbadom i Zalomilo se napravila izvrsnu komediju sa već poznatim minimalizmom pristupa bez nekog pretjeranog forsanja i debilizma kod likova. I ovog puta su riskirali sa „neuglednim“ glumcima i napravili pun pogodak. S obzirom da dijeli istu koncepciju sa starijim uradcima, ipak ova komedija mi je znatno bolja odnosno smješnija

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Nije loše

Film je ispao sasvim solidno i u nizu filmova (Junfer, Superbad, Knocked Up) uvjerljivo mi je najbolji. Na početku film nije obečavajući, ali kako odmiče svi likovi postaju simpatičniji. Uglavnom radi se o komedijici koja baš ne opterećuje mozak i poslije koje sigurno nećete biti živčani. Uglavnom, puno više štoseva nego u ostalim gore navedenim filmovima.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Još jedan u nizu

Preboljeti Sarah Marshall zasigurno je još jedna uspješnica ekipe koja je stvorila Junfera, Superbad i Knocked up.Kao i prethodnici, film nije uobičajena glupava romantična komedijica, već svojim intimnijim prstupom temi i likovima te njihovim odnosima otkriva jedan sasvim novi svijet komedije.Uz savršeni balans realnosti, komičnih trenutaka i gorko-slatkih elemenata, pruža vrhunsku zabavu.Iako film nije nezaboravan ili nevjerojatno dobar, Apatow i ostatak ekipe nisu podbacili ni ovaj put i stvorili su simpatično djelce, a tip koji glumi Aldousa Snowa, zaslužio je nominaciju za neku prestižnu nagradu, jer je savršeno utjelovio na prvi pogled nevjerojatno odvratnu i ljigavu rock zvijezdu, da bi kako filmska radnja kulminira tip postajao sve više dvodimenzijonalan, čak trodimenzijonalan i nadasve simpatičan...

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju